懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

米奇,
其實又唔駛擔心,,我6299都唔係高,但我老公都有6呎,,

子爵府

米奇,
我仔都LIKE踢波,,,,

子爵府

當家,,
我都係聽返人地講我先知佢食水,,,不過早D知晒佢d衰野可以及早離遠佢都好,,,

子爵府

MAGGIE,
我都諗住買返MIU MIU,,不過未睇買邊隻,我想買粉紅色,,但驚好易污糟,一係買個啡色OR黑色
我尋日都同左個FD行圓方,,,買左KIEHL'S 0既SKINCARE,果度SALES好好,我初初陪個FD行,佢大緊肚,諗住叫SALES介紹定D SKINCARE俾佢生完先轉GA,即係一開始個SALES都知我地唔買住,,但個SALES都好俾心機講晒由洗面到防曬0既SKINCARE俾我地聽,仲要樣樣都俾我地試,試完又俾左1X包SAMPLE我地,,,超正,最後我都是但買左支CLEANSER,TONER費事個SALES甘慘~~~
搵日等你得閒一齊去行下圓方丫,果度好好泊車,400蚊就FREE4HRS,個車場又大又易泊
我老公而家都係入左中銀喎,,之前佢揸左7日中銀又賺左幾千,佢今次入係$4.02,佢諗住升$0.1都走,,,佢話入中銀冇甘煩,唔想諗甘多野

惠,
我覺得而家太瘦LU,,想肥返D,你放心,你生完都一定好似我甘瘦

子爵府

SA,
係呀,,,0係9龍站上蓋

子爵府

惠,
個背薄都36,,甘前面咪仲大,,

子爵府

maggie,
圓方d sales係好serviced ga,,,果度間gucci都係,我上次買野直頭幫我拎埋袋野,仲送埋我出門口先俾返我,下次你ok一齊出丫.我可以車埋你,因為果度勁易泊車
升$0.1係賺少少ga咋,,,0岩0岩4位數到啦,,,

惠,
我仔囡都送左朶紙花俾我~~

子爵府

SA,
係呀,,圓方都好大GA,仲好好行,因為少人行,,,入面D SHOP又好SERVICE

子爵府

好多日冇上網LU

CHERRY,
梗係唔會唔記得你啦,不過我個BLOG都差唔多2星期冇UPDATE LU

MAGGIE,
我尋日睇雜誌見到TWIST又有DISCOUNT,有個彩藍色MIU MIU袋我好鍾意.叫老公今日幫我去買,點知我老公打去問,冇晒LU,連依隻色都冇,除左有個好大好大個0既,不過可能遲D會返貨,佢SALE到月尾

子爵府

我姑9尋晚半夜見紅入左醫院,不過到而家都未生得,下午5點打過俾佢都好似只係開左1度咋,不過佢個醫生就叫佢催生,,話個胎好長驚難生~~~

MAGGIE,
我都有睇果個TOPIC,我就係鍾意MORE入面果隻MIU MIU 0既彩藍色,不過我老公打去問過冇晒果隻色,,另有1個好大個,,佢仲話如果遲D返左貨會CALL我老公,,我老公話尋曰諗住仕MIU MIU睇,不過佢話1個男人行入去唔知點,
果D人話$30,000有9折係咪TWIST咋???如果真係MIU MIU有9折都幾好喎

子爵府

我都好耐冇上黎,,,依排懶得開電腦,有時夜晚出街食完飯返到屋企拿拿聲攪掂雙嵐訓覺都費事開電腦,最近買左2張兒童床要幫雙嵐轉房,,有排執野,因為2間房都好多野,要清晒D野先擺到床,諗起都驚

MAGGIE,
我姑奶上星期4夜晚生左LU,佢應該痛左4HRS到啦,個B女8磅~~~

子爵府

原文章由 米奇BB 於 08-5-21 00:54 發表

咁快要佢地自己一間房呀?佢地肯唔肯架?
4個鐘咁快...第幾胎呀?8磅好重手下喎

佢其實之前一晚半夜見紅入左醫院GA喇,但到第2日都仲係開得1度,之後好似醫生幫佢吊藥,到5點鬆D開始好痛,差唔多9點生左,佢第1胎囉
我第1胎仲快,我見紅果時入院已開左5度,跟住入產房唔駛1個鐘就生左,大痛痛左大半個鐘,不過真係好痛
我初初諗住2個1間房先0既,但2張兒童床放埋1間房就好迫,,所以都係分開1人1間,佢地而家仲係2個同緊我1間房,我囡就應該OK,係驚我仔唔肯自己訓

子爵府

惠,
其實我而家咩野都未執,,,我而家成屋周圍都係衫,成個SOFA同隔離房0既雙人床都放滿晒,我都唔知點執,,,但我買果2張床要下星期一前拎貨囉

子爵府

婷,
恭喜晒~~~!!

FITI,
如果我仔企0係度痾0既話我有掂到佢JJ GA,因為幫佢拎住驚佢痾濕,,但如果佢坐0係度佢就自己禁住痾囉,,,

CALLY,
我都係等佢地2個返築果時先幫佢地介咋

子爵府

COKI,
佢地2張床都係同1款GA,,0係IKEA買GA,白色
依幾日我都有問佢地1人1間房好唔好,嵐嵐就詰要自己1間,唔同細佬1間,細佬就話要同我1齊訓

FITI,
我仔坐0係度我驚佢夾唔實大脾會痾晒出黎MA,所以咪叫佢禁住囉,不過佢唔會整濕自己隻手GA,禁上少少咪OK囉,同埋佢去完就即刻洗手GA喇,所以唔怕啦

米奇,
我仔而家都話唔肯自己1間房喇,佢話要同我1齊,

子爵府

COKI,
今晚你甘夜0既?我聽朝都要早起身,老公放假一齊送雙嵐返學
我諗到時我可能入房坐下陪下卓嵐啦,因為張床我訓唔到GA喇,我諗坐入去一路上下網陪到佢訓著啦,佢訓左都唔醒GA喇,所以唔怕0既,同埋我唔會幫佢關門,,會開埋檯燈俾佢,就算醒左都可以黎搵我唔駛甘驚

子爵府

而家我都驚執衫,尋日執左幾個鐘,都執唔晒,而家發覺個衣櫃唔夠位擺,唔知點執,,,幾個月前先掉左幾大袋衫,但而家仲多過之前,,大鑊,尋日仲去買左好多衫同鞋,同老公2個加埋買左5對鞋1X件衫,,我前日去左VIVIENNE WESTWOOD開倉,不過佢憬PART1,主要賣衫,D款唔係好得,反而我老公就買到條褲,我就買到條頸鏈囉

子爵府

依排我都好少開電腦,一黎早左訓,2黎費事開,一開我就咩野都唔願做lu
我都想訂魚媽呀>,<

maggie,
如果搵日早d黎探你ok嗎?因為我黎你度唔知邊度泊到車?or我早d黎,之後3點幾走先再返屋企拎車出去接雙嵐
我老公叫我買lv新出有隻帆布lv花有幾隻色果隻大袋,好似neverfull甘0既型0既,,但係布黎,,,我覺得唔係甘靚,,又唔值

圖,
你而家係咪同細佬返左元朗喇?幾時你方便我黎探下你呀?

[ 本文章最後由 phoebe^^ 於 08-5-30 20:46 編輯 ]

子爵府

健康院4歲果個test我都未同嵐嵐去,佢而家4歲半喇,但我成日都唔記得打去book,加上要請假先去到,但我又想同嵐嵐返去睇下對腳,因我見佢腳爭有d向內彎,果時佢細個d醫生成日都話正常,不過而家4歲都係甘,我想幫佢check下

子爵府

圖,
THANKS,我SEND左PM俾你喇

首頁

尾頁

跳至