懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原文章由 m琳琳 於 08-4-27 15:27 發表
sa
牛仔工人裙2T幾長呀??

2T長53cm,仲可教長度~~

侯爵府

all,

我喺bk自由講場揾人同芷雅改英文a名r,請你地幫忙睇下
邊個好吖,因全部個音都似佢個名,好難選,thx各位
no.3 & 4 & 5最多mami話好law:loveliness: :loveliness:

1.Shela
2.Celia
3.Gia (G 牙)
4.Gina (G 拿)
5.Gian (G 人)
6.Giana (G an na)
7.Tanya (ten ya)

thx !!!

[ 本文章最後由 lingha 於 08-4-27 20:55 編輯 ]

公爵府

畀面勳章

原文章由 lingha 於 08-4-27 17:06 發表
all,

no.3 & 4 & 5最多mami話好law:loveliness: :loveliness:

1.Shela
2.Celia
3.Gia (G ...

sa,

我覺得 giana 好聽呀~

子爵府

原文章由 lingha 於 08-4-27 17:06 發表
all,

1.Shela
2.Celia

如果gina個音會好似"豬乸"喎~~~

[ 本文章最後由 crystal618 於 08-4-27 19:56 編輯 ]

珍珠宮

all,

1.Shela
2.Celia

我覺得giana呢個幾好ar~

侯爵府

原文章由 crystal618 於 08-4-27 18:43 發表

如果gina個音會好似"豬乸"喎~~~

又係wor~~

侯爵府

靖,cally

我細佬gf都話giana好聽ar~~

子爵府

sa:
我岩岩先睇你d童裝,好多都sold左啦 giana好聽呀

惠惠:
恭喜哂呀,女仔真係好開心,買衫都瘋狂d
我咩個時個肚痛口小小痛啦,所以唔大動作law

cally:
童童冇你個仔咁有肉地呀,不過你個仔真係肥左好多,又白白淨,好可愛

岐:
你pm個account no.俾我吖,thx!

子爵府

SA,
我都覺得Giana好好聽呀

公爵府

畀面勳章

原文章由 lingha 於 08-4-27 20:59 發表
靖,cally

我細佬gf都話giana好聽ar~~

係啦, GIANA 順口D又好聽, 又特別呀!!

公爵府

畀面勳章

原文章由 mlkk 於 08-4-27 23:48 發表
sa:
我岩岩先睇你d童裝,好多都sold左啦 giana好聽呀

惠惠:
恭喜哂呀,女仔真係好開心,買衫都瘋狂d
我咩個時個肚痛口小小痛啦,所以唔大動作law

cally:
童童冇 ...

MAGGIE,

可能童童未肥O者~~ 我仔真係好吸收...
O個日見到思行佢都大個左好多呀!! 不過唔肯修我抱...

伯爵府

CALLY:
佢地大個就唔生啦,我唔想又重頭黎過呀,不過講就咁講,其實2個都夠ga喇

sa:
giana好聽wor

惠:
恭喜妳呀,女仔真係可以買好多靚衫呀

maggie
我諗住轉雅培試下,因為卓桐依家得21磅咋,果日返醫院個心臟科醫生都覺得佢好似瘦左d,但佢依家1日已經3餐奶,2餐粥再跟我地食少少飯,其實唔好講依家,其實佢未病之前都係咁既size,開始諗諗下會唔會係a+佢唔吸收,加上依家咁難買奶粉,更加俾到藉口我同佢轉奶粉.

公爵府

畀面勳章

原文章由 m琳琳 於 08-4-28 00:34 發表
CALLY:
佢地大個就唔生啦,我唔想又重頭黎過呀,不過講就咁講,其實2個都夠ga喇

sa:
giana好聽wor

惠:
恭喜妳呀,女仔真係可以買好多靚衫呀

maggie
我諗住轉雅培試下,因為卓桐依家得21 ...

琳,

梗係啦..而家係人都生2個, 唔係1個會好悶架嘛!! 生2個bb已經好平常啦..

伯爵府

原文章由 callyclaire 於 08-4-28 00:41 發表

琳,

梗係啦..而家係人都生2個, 唔係1個會好悶架嘛!! 生2個bb已經好平常啦..

不過我自己本身有好多fd都係生一個ga咋,係bk呢班fd個個都生2個

子爵府

我仲係part27到post tim....米奇,
佢孖女係意外架,佢都諗住生3個都係仔唔生架喇,佢20歲生我老公,35歲先意外生孖女,佢肯定勁開心啦,因為佢同我講個時佢想2仔係女,點知又係仔,3仔諗住係女,點知又係仔~~佢話我62都好失望,但我老公話佢知佢媽想要女,但佢係咁咀咒話要細佬,之後兩個都係細佬佢勁開心~~我99話孖女係上天鍚俾佢架wor~~~~

子爵府

原文章由 crystal618 於 08-4-27 11:23 發表
HIHI~~

惠,
恭喜哂~~~~
你老公一定好開心啦~~佢咁怏話比你99知呀,我個時照到係仔都唔比老公講住,費事照錯,點知我老公之後一路都冇講,到我7個月我99先知係仔呀~~~

sa,
冇法啦~~
你入D衫又ok,又唔係貴,著一 ...

你老公咁忍得口o既,我老公次次都係咁,個時我仔4個月照到係仔佢又即刻打俾我99講mouth:

子爵府

原文章由 phoebe^^ 於 08-4-27 12:14 發表
惠,,,
恭喜晒你呀 不過女仔真係好,,,BB衫超靚,,,愈細個愈得意

係呀,不過希望唔好似我老公~~

公爵府

畀面勳章

原文章由 m琳琳 於 08-4-28 00:51 發表

不過我自己本身有好多fd都係生一個ga咋,係bk呢班fd個個都生2個

佢地唔怕自己個小朋友會悶咩...

子爵府

原文章由 cokikaki 於 08-4-27 14:33 發表
惠:
妳99真係攪野,似馬後炮多D咁!!
妳生左B女之後,買衫仔買到唔願停都似,因D女仔衫真係靚好多得意好多架!!

黎生無點對佢個仔,只係朗朗一曳,佢就話唔可以咁樣,朗朗就成個人定哂格,同埋會拎D玩具 ...

我99成日都馬後炮同懶醒架~~我今日已經想買....但我驚照錯,所以先唔買住~~

子爵府

all,

1.Shela
2.Celia

我覺得shela特別又好聽

首頁

尾頁

跳至