懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

coki:
學ling講俾d我登都好吖 我兩次生完都細左架
係呀,我媽咪o係home湊佢地都ok,加上我爸尋日放假,我就趁機同老公出去行下,同埋夜晚食左母親節飯啦

sa:
係呀,我而家如果出都係帶思行出,帶兩個要拎好多野~~

圖:
原來思行著80碼件泳衣都ok呀,好似你咁講同佢落水都唔會露點

子爵府

coki,圖:
我都想有呢樣"登"下,而家我最"登"係個肚腩 今胎我好難減

子爵府

岐:
今日4:45 ok ma?yhx你呀~~~我睇返hebe講個句野,俾我都笑c

cally,惠:
係呀,新港同隔離個度x大陽中心(唔記得個名)兩間都做緊,我睇中miumiu有個本身9000,有75折,好抵呀,不過我老公話裝唔到野喎,不過d皮好靚呀,佢叫我買LV個http://www.louisvuitton.com/web/flash/index.jsp;jsessionid=RE1E3H0Z13S5WCRBXUXFAHYKEG4RAUPU?buy=1&langue=fr_FR&direct1=home_entry_fr
不過成日冇貨呀,不過我睇睇下其實都幾鍾意miumiu有d袋,所以心大心細

子爵府

cally:
屯門好似冇~~佢d公雞鞋都有折,我買左對俾思行

子爵府

岐:
ok呀,放學都好呀~~yahoo blog真係轉左好多,不過幾好用呀

sa:
我岩岩click入去睇左,點整架?而家大家都有yahoo blog,好正呀,我覺都幾好用,以前我用過space,都唔好既~~

子爵府

岐:
我仲未睇到hebe小朋友張相tim,佢地大左又真係覺佢地bb個時好得意

子爵府

sa:
thx!我得閒研究下先~~
係呀,我婆婆住個頭架,不過係一期定二期有呀?

cally:
佢而家著14cm,之前新年我家姐買左對13cm俾佢,不過唔夠一個月都迫,佢又冇半碼,茵茵幾多号鞋?佢好似有11,12架,近d你去朗豪坊都ok,我係新港個間買

子爵府

cally

係呀,多數係拎我爸部車一齊出,如何唔係都好小,你仲未出門口?

惠:
其實miumiu真係幾靚,d色又ok,同埋有d都未過萬,反而而家lv好多好d既款都過萬,仲要成日冇貨

子爵府

p:
咁圓方都幾好喎~~不過最衰而家湊兩件,唔係可以搵你行下,個sales好好人呀
你老公應該入左好多手,如果唔係升0.1冇肉食 因為仲要手績費個d,咁又係,中銀就算跌都冇所謂,因為都算優質

子爵府

ALL:
好掛住大家,不過真係冇時間上黎吹下水 我而家個樣好殘呀,仲爆好多瘡

coki:
sorry~~星期日個日我直情唔記得左覆你

子爵府

sa:
係咪去返尖咀個間呀?

ling:
頭先同思行去打歲半針,打手臂不過佢竟然睇住支針插入去都冇喊,反而童童打2個月針喊到傻左

子爵府

p:
我都有睇,係咪more呀?原來miumiu都成日減價呀,我o係bk聽人講o係專門店一次買滿30000有9折,所以d人夾埋一齊去買 不過我仲考慮緊呀,可能會再去睇下先,因我老公話我唔襯個miumiu蝴蝶袋呀:;pppp:

子爵府

靚ma俏b tea一tea
日期 : 2008-6-8 (日)
時間 : 待定
地點 : 待定

sa+老公+芷雅----2a1b
靖+萱萱+萱爸----2a1b
岐+hebe ---------1a1b
cally+老公+茵茵+熹熹 ----2a+2b
ling --------------1a+1k+1b
sa fd-------------2a1b(暫定)
思思+思媽--------1a1b
maggie+思行-----1a1b

子爵府

p:
希望你姑9生得唔好太辛苦啦~~~
唔係呀,d人話miumiu專門店買30000就9折架,不過其實而家睇出面好多時做折,不過款就冇咁多同新~~~你老公都好呀,幫你去問

ling:
打一支手臂咋~~不過佢尋日都有燒~~

rain:
我個時去旺中巫少慈,都ok呀,又平600+100有vcd,仲送左張bb正面4d俾我

子爵府

我都要蒲下頭先

ling:
係呀~~有d我仲未整上去,因為暗左d,要執下先,有d係你仔仔影架,都幾靚架haha~~

p:
你姑9都算快生喎, b女8lbs都好好呀 卓嵐開頭一定要你陪呀~佢平時都痴你,不過可能好快ok架~~

米奇,惠:
我都覺大肚好易忟,不過我都覺唔好成日咁,因為我陀兩個都好忟,又成日喊,所以可能係咁我兩個女都好難湊

子爵府

米奇

佢而家隻腳未算好得哂,所以冇幫我湊,就算係都係我帶兩個返去佢屋企一齊睇住咋,其實最大問題係大既瞓又係細嘈醒,細既瞓又俾大嘈醒:;pppp: 同埋我細b食奶好衰,食成個鐘

coki:
我黎左m呀,真係超多~~

子爵府

圖:
thx你呀

ling:
包包好叻呀, 咁佢有冇聽姑娘指示做野呀?不過其實我覺d test好鬼求其,而家要到4歲先返去再check~~

圖,coki:
我都明白你地感受呀,思行又係用行動去引我地注意,不過我同老公都盅量陪佢先架~~不過我諗佢地大大下一齊玩會好好多,而家童童一喊,思行就一野隊支水or奶咀去佢個咀架,笑c我~~

靖:
我尋日好似o係天水圍站見到你上車呀~~

sa,
你地玩得好開心呀,係咪你個邊個公園呀?

p:
我家姐尋日去左歐遊呀,我都係考慮買lv o個個先呀,因為hk成日冇貨,如果佢幫我買到就好lu,我老公唔鬼贊成我買miumiu呀~~

子爵府

靖:
我o係荃灣返入黎我媽咪度,我落左車見你地入車呀~~

ling:
咁好2歲有得返去check既,個姑娘叫佢砌高積木,指下眼耳口鼻個d,同埋睇下識d乜單字咋,之後就話ok,4歲先再返去check,我覺好耐呀~~

子爵府

hihihi~~~sa

all:
我開始返工啦~~~~同埋已經搵到樓lu~~希望快d搞掂啦!!!

coki:
我呢期太多野搞,唔記得打返俾你!不過好似係星期日個日lu

p:
你老公講個隻lv花都ok呀,我家姐都本身叫我買,不過我怕唔長興,不過真係young d呀,我家姐打返黎詔同我買左呀 不過計返同hk差唔多價錢咋,係退稅平d,同埋我叫佢買左你個gucci呀,因為hk又係冇貨!
我而家星期六日先放假呀,不過就搬而家執緊野,到時可能要你去天水圍個邊呀 不過如果你睇下幾時去探圖,call我一齊吖~~

圖:
thx呀,希望遲d買到啦,不過魚媽好慘啊~~

cally:
轉和光堂ok呀,思行一出世就飲, 同埋佢真係好抵飲

子爵府

原文章由 callyclaire 於 08-6-4 00:36 發表

maggie,

新工慣唔慣呀??
你搵到樓啦...係咪嘉湖呀?? 而家租幾$呀?? 係啦..和光堂真係抵飲~~ 不過都要睇下佢地肯唔肯飲先~

cally:
暫時都ok呀~~不過可能真係太耐冇返工呀~~有時宦會掛住佢地呀,不過我返工個度暫時以我所知唔可以上網law~~too bad
係呀,租左景湖28樓,佢本身好多間都開6xxx呀:;pppp: 之後而家5800呀!你上次係咪去叱邊個clubhouse?我o係出面見個遊戲室好似幾好玩咁!
咁又係,你試左未呀?要唔要讓一can俾你?

首頁

尾頁

跳至