懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

cally
唔係0岩0岩黎完m頭1,2日先冇甘易有咩??不過依d我真係唔清楚,,同埋2個月之ma,,甘快,,,,唔係甘易有0既,,叫佢平常心反面好d,,成日諗住甘耐都仲有甘仲難有

子爵府

惠,
我覺得白恤衫同牛仔吊帶褲果2輯個妝靚D,所以影得靚D
你去影,又唔俾返晒D相你,仲要你化埋妝,甘你又要出車錢,又出埋力,佢地真係著數晒喎

子爵府

圖,
有MIC果張真係好好笑,你影到甘多笑樣真係好喇,好得意

C,
你仔仔大左真係冇甘MAN,但個樣好淡定,,,

子爵府

圖,
梓軒甘快就滿月喇,,時間過得真快,,甘你返左屋企話我知丫,我黎探你

子爵府

CALLY,
好呀,,

子爵府

MAGGIE,
我都仲未黎探你,,除左閒日你假期得唔得呀?

子爵府

maggie,
你泊屯門醫院果個car park??果度都幾窄ga喎,我泊車不嬲都屎,,要好多手,因為始終到而家我都唔會周圍泊車,去黎去去都係果幾個car park

子爵府

SA,
我老公同事都試過返工搽左指甲油,,黑色GA,,佢都話訓覺果時俾女朋友搽左,,不過冇洗甲水所以冇洗到,,

惠,
哈哈,,做咩話自己老公似人妖GA 我覺得你個肚都唔大,,就甘睇都唔知你大肚呀,,下次同埋我仔出黎同卓卓玩丫,,到時2個一齊超人變身一定好好笑

COKI,
果D CARD係嵐嵐送俾晴晴GA

子爵府

ling,
我其實只係驚泊位姐,,,因為架車大,,你知好多car park都好細ga啦,,我驚入到去泊唔到好大鑊,,不過1個湊2個出街,,,我就一定揸車囉,,唔係唔去lu,因為搭車好難攪,,,驚2個訓晒唔肯自己行落車我唔知點算,你仔仔係咪鍾意你車佢呀?? 我囡縱慣晒,,,要佢坐巴士佢唔係甘肯,,要我揸車,唔係就要坐taximouth:

子爵府

MAGGIE,
你係咪指我甘瘦都可以抱雙嵐甘耐呀?可能抱慣左,因為我拎其他野就拎唔到甘重GA,係抱到佢地咋,到而家我都成日抱住細佬GA,係有時行街行得耐抱住佢0既話,我第2日對腳會勁攰同痛囉,因為D力聚晒0係對腳度

尋晚同老公分開揸2架車去沙田同99食飯,但我老公有野做所以佢食完就早D走先,甘我地就同99食到9點幾就走,點知0係停車場出黎果時架車轉彎有D響,都心知有D野GA喇,但諗住返大圍甘近,所以冇理佢,點知99佢地落左車我就睇下架車,發覺右邊尾車胎完全冇晒氣,所以我諗之前聽果D聲就係個車軨行落地D聲,我打俾老公啦,佢黎到諗住換士啤"胎",點知D架餐又唔0岩,,但果時已經成10點,車房又收晒,加上條胎甘再行0既話條軨都唔駛要,,,打俾個開車房0既FD叫佢黎HELP,點知佢果D架餐又唔0岩,又要返車房再拎,所以我同雙嵐揸老公架VAN返屋企先,好彩自動波,唔係我唔敢揸,我老公最後攪到12點先走得,真係慘,今朝拎條胎去補住先,原來篤左粒有手指尾甘粗0既螺絲入去,而家都未知條軨駛唔駛換,但就算只換胎都好甘,1條都成2千

子爵府

米奇,
我剪左頭髮就覺得瘦左喇,但我磅數冇變,都係92,3磅啦

子爵府

琳琳,
本來都唔想甘對你,,不過愈對住你就愈覺得你變態,,,

你個人極度自私,,對外人都算喇,但你對自己個女都係甘,我果晚同你MSN完我真係好嬲,,,明知你女女食藥期間依2個月都唔可以出街,但你就話忍得好辛苦,,,做人亞媽係辛苦GA喇,,甘你可以唔好生,我都問你出街緊要定個女條命緊要D,,你果時答我梗係個女啦,,但點知講完都未夠2句,你就話過多2個星期再問下醫生可唔可以出街,如果你係為個女好,,你唔會唔理佢安危,,係甘想出街啦,,,,
仲有呀,人地COKI都推左你2次唔好上去啦,你仲要問,知道我地去探COKI你都要問點解唔叫你,仲話如果唔係COKI屋企有狗你就同個囡上去,你有冇諗過你個囡未好返晒GA,不過我都知你係唔會理人感受,等同嵐嵐2歲生日會時,你仔0岩0岩出院唔夠1星期,而出院果時你話仔仔個病係會經口水傳染,你都想要黎啦,我直頭話你仔0岩0岩出院唔好黎喇,費事傳染俾人,OR到時俾人傳染都唔好啦,但講極你都唔聽,之後又話問過醫生唔會傳染,我都唔知你幾時講真話幾時講假話喇,生日會甘多少朋友0係度,你自己都做人媽咪GA,你唔好甘樣對其他小朋友啦

你又鍾意理人家事,人地個個老公搵幾多都關你事,唔答你1次,你都會一路問第2,3次,我大駛又關2事,行街買幾錢野都幫我計住,其實都唔關你事啦,我有錢駛係我0既事,我唔係搶唔係借,唔知點解你周圍同人講做咩,,,你自己冇錢買野就唔好買,唔好下下叫人俾左先,其實幫你俾住先唔係問題,但你下午同我講冇錢叫我俾住先,下午又周圍叫人幫你買野,,甘樣係咩野意思????甘當然你都對我好好啦,有平野有DISCOUNT都會益下我0既,依樣我要0係度多謝下你先

最攪笑就係話我老公對你好好,知你屋企電腦壞左半夜即刻0係屋企趕黎幫你整,好彩果次係我地成家0係市中心食完飯見出開黎所以先成家上黎幫你整電腦姐,當時你成家連叔仔都0係屋企GA,唔好講俾人知就話我老公對你好,自己上黎幫你半夜整電腦啦,甘樣會令人誤會GA!!!唔好講到好似人地個老公對你有意思甘

人地話我仔囡幾靚姐,你又要話我個樣好唔掂,甘我諗我點衰都唔會差過你呀MA????定係你唔抵得人地D仔囡好樣過你果2個呀?

你做人如果唔係做到甘,,都唔會攪到而家甘,其實你應該1日估到有依1日,因為你係人都講,仲要有型到明知我同COKI2個FD你都0係我地2個面前講唔同0既野,有次我地自己去食BUFFET唔想俾你知,但最後你都0係人地個BLOG睇到,不過你真係厚面皮,MSN質問我點解唔叫你,邊個做攪手,我當時唔識答你呀,即刻打去問COKI點同你講好,果時甘0岩你女唔舒服,甘咪話因為甘所以唔叫你囉,點知你有型到轉頭同COKI講係我好串甘話你知我地去食BUFFET係唔叫你之MA,,,甘0既野你都講得出,,我唔知你係蠢到唔知我會同COKI私底下夾好先,定係你嬲到火遮眼即時屈我擺我上檯呀???

其實我聽完你甘多0既野,,我都唔敢講返晒係部俾當時人知,,因為你講0既野太賤,當時人聽完一定會好HURT,其實你自己都已為人母,有時有D野係唔可以講出口,你都係女人,,,你甘話人,你小心有1日報應0係自己身上,仲有你太黑心,聽人講你見到人地打仔你會0係側邊笑,,,你都有小朋友,你見小朋友俾人打你會開心GA咩???定係有人同你個仔爭野玩之後而俾媽咪打甘樣你就可以發洩心頭之恨呀??
你又好鍾意講人老公點點點,,人地老公你好熟咩??人地有女人你知咩??係咪下下見到人地2公婆有問題你先開心呀MA???

[ 本文章最後由 phoebe^^ 於 08-5-8 12:39 編輯 ]

子爵府

靖,
點止SA都講呀,,佢個個都有講,人人有份,永不落空

子爵府

琳琳,
好彩你冇話我0係你面前曬野咋,事關我唔係想下下同你講我買過D咩,買左幾多錢,不過你就下下都要問,問得清清楚楚,所以我0係BLOG度就話晒俾你知,等你唔駛又再問問問

子爵府

琳琳,
其實你應該知我唔鍾意車你,次次你叫我車我都諗盡辦法推你,次次同我出街之前一定問我揸唔揸車,其實順路車你冇所謂,不過你直頭當正我係司機,我屋企出9龍明明唔經你果邊,我只係叫你0係碼頭等,你都即刻話我仲要你黎碼頭,而唔係我0係你樓下等咩?我真係O晒咀囉,做人唔好甘老馮,加上你個仔又會暈車浪,又話試過坐完車嘔,甘你就唔好坐人架車啦,嘔0係人地架車你好唔好意思呀,好彩你都冇試過嘔0係我車姐。。。。
果時我考完個牌好耐冇揸車,唔敢揸,你地成班黎完我屋企之後諗住一齊去街,你就叫我揸車,我話未揸過唔敢揸,你就係甘叫我揸,又話唔驚,可以車埋你,你都好自私姐,萬一揸出去有咩意思點算呀,,,如果你甘鍾意司機,,叫你個有錢老爺99請返個俾你啦,唔好走黎駛我
其他媽咪我都願意車,係唔鍾意車你,因為你明當我係司機,又鍾意玩野,明明自己屋企同COKI屋企差2條街,果次大家一齊去完COKI屋企你都可以叫我車埋你,你係玩野定真係想我車你呀??
你就走去同人講其實唔想同我地出街,係我夾硬要走黎車埋你一齊去???真係有問題

子爵府

米奇,
剪左頭髮之後好多人都話我瘦左,可能個頭大左覺得瘦D,而家我要增肥LU

子爵府

米奇,
我自己睇都覺得好似瘦左,,但上磅都係keep住92,3喎,,我老公就話可能個頭大左覺得個身瘦左,,,所以我可能都係整返直d 頭髮lu,不過我係d手腳同塊面瘦,,個身又唔係好瘦咋喎,起碼見唔到骨,不過增肥對我黎講好難,,,我已經食好多野,除非好早訓,,,1日食5餐啦,,但最頂多都係10x磅,,,到時你見我可能就會覺得我好肥,我試過10x磅,我d同學係甘話我肥,可能我玩開果班個個都係排骨

子爵府

米奇,
係呀,,我骨架細,,不過想增肥都難

子爵府

我而家見我個仔我都覺得佢好細粒,,,希望佢大個唔好甘啦,,

我仔好長頭髮lu,成個冬菇頭甘,,不過我覺得佢長d頭髮得意d,短頭髮唔好睇

子爵府

岐,
我都覺得你好叻,我就一定唔掂,hebe有你依個媽咪真係好幸福!!!

首頁

尾頁

跳至