懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

cally,
即係淨係貼到頭一次,
之後"meet"返出黎唔可以再貼過?
如果係就唔岩我喇...
因為曦豬有時會除片片wee wee/poo poo,
唔痴得返就"side"條片ga la..
原文章由 callyclaire 於 08-6-11 13:58 發表
COKI, RAIN,

紅色 O個隻同一般O既PAMAPERS 冇咩唔同, 只係個貼貼位唔同囉~ 我見BK D人都話唔好用..但我又唔覺喎...D人韶唔可以翻痴, 但可能我好小會翻痴好多次啦, 所以我覺得冇咩野囉~~
紅色呢隻真係平D...但好似只 ...

公爵府

畀面勳章

原文章由 Rain~* 於 08-6-11 15:50 發表
cally,
即係淨係貼到頭一次,
之後"meet"返出黎唔可以再貼過?
如果係就唔岩我喇...
因為曦豬有時會除片片wee wee/poo poo,
唔痴得返就"side"條片ga la..

rain,

我試詔貼3幾次都冇事囉..我只係o係bk見到d人話痴唔到, 我自己未試過架~

公爵府

畀面勳章

ALL,

我想問問大家O既意見....如果我想俾茵茵學琴, 3歲會唔會太早呀? 應該幾多歲學先最好呀?
湊茵茵個EE之前都有教琴架, 佢就叫我3歲先俾佢學..但另一D朋友又話6歲先..我而家都唔知應該點好~~ 你地有冇人有呢D經驗呢??

珍珠宮

原文章由 callyclaire 於 08-6-11 19:53 發表
ALL,

我想問問大家O既意見....如果我想俾茵茵學琴, 3歲會唔會太早呀? 應該幾多歲學先最好呀?
湊茵茵個EE之前都有教琴架, 佢就叫我3歲先俾佢學..但另一D朋友又話6歲先..我而家都唔知應該點好~~ 你地有冇人有呢D經驗 ...

我無諗住咁早比萱萱學琴呀,諗住都係等4,5歲先,但我幫佢報左tom lee既音樂小天地,等佢對音樂有d認識,3歲佢地d手指仲未係好有力架

公爵府

畀面勳章

原文章由 小小靖 於 08-6-11 20:41 發表

我無諗住咁早比萱萱學琴呀,諗住都係等4,5歲先,但我幫佢報左tom lee既音樂小天地,等佢對音樂有d認識,3歲佢地d手指仲未係好有力架

我而家問左d朋友...都諗住佢2歲半左右俾佢上d音樂班呀, tom lee 邊度學呀?? 幾$架??

珍珠宮

原文章由 callyclaire 於 08-6-11 21:23 發表

我而家問左d朋友...都諗住佢2歲半左右俾佢上d音樂班呀, tom lee 邊度學呀?? 幾$架??

tom lee個個音樂班要3歲先上得架,唔知係唔係間間門市都有,不過屯門,元朗都有得上,平日就$5百幾,星期6&日就$720

公爵府

畀面勳章

原文章由 小小靖 於 08-6-11 22:12 發表

tom lee個個音樂班要3歲先上得架,唔知係唔係間間門市都有,不過屯門,元朗都有得上,平日就$5百幾,星期6&日就$720

wah..咁你咁快幫萱萱報左喇??
我而家都係做緊d research先囉, 諗下到時佢番學俾佢學d咩好...

珍珠宮

原文章由 callyclaire 於 08-6-11 22:16 發表

wah..咁你咁快幫萱萱報左喇??
我而家都係做緊d research先囉, 諗下到時佢番學俾佢學d咩好...

係呀,早d報定當排隊麻

公爵府

畀面勳章

原文章由 小小靖 於 08-6-11 22:30 發表

係呀,早d報定當排隊麻

佢好full架?

公爵府

畀面勳章

原來我地過晒2千喇~~ 去新topic啦~
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1439540

首頁

尾頁

跳至