自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

想問吓28日有冇媽媽帶小朋友到這裡玩超人機而小朋友又換了超人咭啊?因為我的小朋友今天與人交換了一張自製的超人咭,我想換返返嚟啊!希望有認識或知道的幫幫我啊!此終有我小朋友的相,我真心希望能夠取回呢!

大宅

回覆:千色店二樓玩具部---大角咀

試下post去大角咀嘅facebook啦,可能會多d大角咀人睇倒。

男爵府

回覆 horsefree 的帖子

how &where to post?

男爵府

回覆 horsefree 的帖子

多謝建議,但可否教我點post to FB

男爵府

搵人教吓我喇!

別墅

育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我淨係知fb有'我長大於大角咀'依個屬於大角咀既group。
你去fb search '我長大於大角咀', 然後request 入group. 當approve咗之後就可以起個到出post架喇。

伯爵府

回覆:千色店二樓玩具部---大角咀

up

大宅

回覆:AgnesMom 的帖子

我都係見fb有個\'我長大於大角咀\'嘅gp,但我都未試過post野。

男爵府

回覆 jesjes0718 的帖子

thanks,i will try

首頁

尾頁

跳至