嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

民房

BB 飲完奶後又嘔點算呀??

各位靚靚媽咪:

我BB現在8個多月了! 近呢一兩個星期每日一至兩餐BB飲奶後就嘔番D奶出黎,都唔知點解?? 佢飲奶速度都係同平常一樣(都比較快的)而且飲完都有掃風既...
但佢呢個星期傷風呀??? 咁會唔會同嘔奶有關架!定係佢腸胃唔多好呀??

THANKS,

別墅

Re: BB 飲完奶後又嘔點算呀??

佢嘔出來o既奶中有痰嗎? 有痰o既bb好易嘔奶o架。
孩子是我人生最大支柱 - 工作累透時會想起他的可愛; 肚子喊餓時想到他吃得飽就好。 也許當父母的就是這樣子 ... site at babyhome
該用戶已被刪除

公爵府

好媽媽勳章

我bb都係成日嘔奶, 醫生話嘔完之後半個鐘先好再比奶或水bb飲, 唔好一嘔完即刻比返奶佢飲喎

別墅

My baby has a problem that after 掃風 ( already has " gur " sound)still has much 風 inside, and she fighting with me afterwards because she is still not comfortable. if i try to 掃風 again, she will vomit out the milk or " see egg", what can i do? she is just 1 month old

男爵府

減齡達人勳章

My b is also like that when she is 1 to 6 mths old. Try to drink less but more meals. Wait for at least 20 minutes before putting her/him on bed.

首頁

尾頁

跳至