論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

Help!如果稅單唔夠數,又無$360000定期,O甘重有乜方法再請外傭???????

有無Agent可幫幫手呀~~
請問卓越理財Account得唔得呢~~ :-(

大宅

Re: Help!如果稅單唔夠數,又無$360000定期,O甘重有乜方法再請外傭???????

妳可以每個月自己轉錢比自己,當出糧,但要在銀行簿上顯示salary.睇下得唔得.

複式洋房

Re: Help!如果稅單唔夠數,又無$360000定期,O甘重有乜方法再請外傭???????

自己過數比自己得唔得架?我都想知呀!

如果同一個親屬(兄弟姊妹)2人的薪金加起來可以嗎?或有其他更好的方法呢?

侯爵府

計家庭總入息, 即係老公+老婆的人工夠數就得.

大宅

唔該哂大家.今日收到Agent個電話,佢話原來有卓越理財

複式洋房

If the company issues a letter to prove the salary range, could it be recognised by the Immigration?

複式洋房

Anybody knows??

If the company issues a letter to prove the salary range, could it be recognised by the Immigration??

複式洋房

Anybody knows as the following.

大宅

Monita

u better ask immigration or agent, they know more detail...

首頁

尾頁

跳至