論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問五月返泗水的機票要幾多$呢~~

今日Agent話要收$2000以上,好似貴

男爵府

Re: 請問五月返泗水的機票要幾多$呢~~

Yes, my agent said that the price willl be around $2,100 for single ticket. Any one know the cheapest price?

Thanks

複式洋房

視乎坐咩機,國泰和singapore最貴,長榮最平,你個工人五月才走,夠時間啦,
"三月尾,我急住送個工人返屋企,所以自己去找平機票,我發現原來有個選擇,以下唔包機場稅:
1)長榮,在台灣轉機返印尼泗水,平, 三月$1450
好平,所以好爆,最好早一星期book定.
2)汶萊AIRLINE,在汶萊轉機返印尼泗水,算平,$1700,在汶萊轉機都是等約個半鐘頭, 我初時以為冇咩印尼工人坐,去到原來好多印尼工人坐,仲有 地勤同佢地一同入禁區,再有地勤和佢地一同上機,服務都ok,唔驚工人入左禁區,唔知有冇走左去,在汶萊轉機都唔怕,地勤小姐話果個機場一眼望晒,唔會走掉,我本身都唔知有汶萊airline,都好方便,途左cathy,singapore airline,咁貴,希望給大家多一兩個選擇,唔一定要坐直航....."

別墅

正如adaada所講長榮及汶萊航空會係最平,但都會係好易full

首頁

尾頁

跳至