自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

回覆:女收銀同客人爭執, 叫客人唔好嘈!? 好離譜

我估:其實係落單嘅落錯(唔知有意定無意),要改單就要經理/ 收銀落code 先改到,但改得多會比上面睇數查你數。同埋改完個營業額未會少咗囉,所以佢係唔會幫你改返架。
佢呢間野咁做生意其實都係想等接姐

男爵府

開心吸收勳章 熱血金章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:女收銀同客人爭執, 叫客人唔好嘈!

其他分店我唔清楚,呢間真係好唔得,試過啲黎啲雞翼唔靚,都算,仲要凍,同佢講,換過碟,結果都係一樣。另外有次同我妹寫野,竟然可以背向我妹落單,我妹話我地係呢邊,你唔係咁寫單呀?佢就全程啤住我妹,當時係正價時段,四十幾蚊一個餐,啲野又貴又唔值,仲要食到一肚氣,真係怕怕。

大宅

大家樂d員工質數唔好得幾多。

象牙宮

引用:我琴晚同朋友去元朗廣場既越棧食飯, 大約6

原帖由 月如 於 14-11-10 發表

我琴晚同朋友去元朗廣場既越棧食飯, 大約6點幾, 食食下見到以 ...
好耐無去食,野食差左好多又細碗左。

大宅

回覆:月如 的帖子

呢間野以前就幾好,衣家垃圾黎形容,d 野好唔得,份量又少,態度好差,唔會再去

象牙宮

引用:其他分店我唔清楚,呢間真係好唔得,試過啲

原帖由 apple_0905 於 14-11-10 發表
其他分店我唔清楚,呢間真係好唔得,試過啲黎啲雞翼唔靚,都算,仲要凍,同佢講,換過碟,結果都係一樣。另 ...
我食過幾間唔同區,最差係呢間。

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

最憎啲人恰老人家, 可能差個十幾廿蚊個伯伯第2日就要捱餓

大宅

我試過甘情況,
又係用甘態度回我,
我企硬一句達埋去,
妳有病我點解要比,
一係收下午茶價,
一係我加下走,
條女收銀米死死氣收,
呢D人吾洗同去客氣!

月如    發表於 14-11-10 11:52

禁止訪問

大廚勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

開心吸收勳章

人手唔夠, 員工跟本無心機做

大宅

引用:倒米員工 +

原帖由 lhbaby 於 14-11-10 發表
倒米員工

男爵府

呢間野d態度係超差架, 無人帶位唔緊要, 我自己搵位, 坐低勁耐都無人黎招呼, 當你透明咁, 揮晒手見到你都唔會行埋黎, 果時唔係多客, 少員工我當你做唔切唔得閒, 但多員工果陣都係掛住吹水唔理你, 真係三催四請至肯過黎幫你落單, 印象中咁耐以黎只係食過四次, 我都好想佢快d執

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

好耐無去食
DoDoDo

子爵府

呢間最早期ok, 但好幾年前已bad list 左.

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

呢d人真係炒得

子爵府

我去過其他分店食,好ok ga wor
呢間照你咁講真係要blacklist, d 員工服務態度差絕對唔得!食完都唔安樂

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

複式洋房

WinryRockbell 發表於 14-11-10 12:38
呢間野d態度係超差架, 無人帶位唔緊要, 我自己搵位, 坐低勁耐都無人黎招呼, 當你透明咁, 揮晒手見到你都唔 ...
係呀, 我地要飲茶都自己出去斟, 冇人得閒理我地
林月如

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:winifredwin 的帖子

agree

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

食過一次唔會再去

首頁

尾頁

跳至