跳至

首頁

尾頁

洋房

我係爹哋 ,歡迎嗎 ,住景湖十年了
我囝囝六歲 .激活K3
女女3歲 ,2008/9月入激活K1

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原文章由 joeylee 於 08-3-24 06:18 發表

hi,
天樂都ok架,以我女個班黎講,D老師真係幾好,都好有心機,我自己眼見其他老師都唔差既,我女讀得好開心,好鐘意間學校同老師架,日日都話要返學,我自己就幾滿意。
其實你可以帶嘛小朋友參觀下間學校,等佢同D老師傾下計,睇下你小朋 ...

我阿仔讀天樂都好好~ 阿仔勁鐘意返學,成日問我駛唔駛返學。
唔知我阿仔同你個女會唔會係同學仔呢?

洋房

yanpapa, 唔該晒你幫手整理呀~!

洋房

係喎, 我想知你地同bb去邊度睇醫生架? 天水圍有冇好既兒科? or 要去到元朗呢? 想搵定1-2間 in case 仔仔病病左都知道可以揀邊間~~

最近我帶我bb 同嘉湖鄉村俱樂部bbq, 都好舒服呀! $60 包晒所有野, 都係帶埋bb gathing 既好地方喎!

洋房

係喎我未介紹我自己tim~ 我囝囝 仔7個月喇, 住美湖~呢度都好多鄰居喎~

1.yanpapa---景湖居,囡囡小雪,3歲,讀基教天恆幼兒園N1班
2.kenichi ---景湖居,仔仔6歲,囡囡3歲,讀激活K.3及K.1
3.kwan1008---美湖居,仔仔9個月
4.race --- 美湖居, 仔5個月
5.rcywong (榆楓媽)---美湖居,囡囡6歲,讀小一,仔仔21個月
6.shirley003---樂湖居,仔仔2.5歲
7.YanChow--- 麗湖居,仔仔3歲,讀天樂幼稚園
8.小比豬仔---麗湖居,仔仔21個月
9.joeylee---麗湖居,大仔小二,次女3歲,讀天樂幼稚園,幼女1歲
10.petpet1117---麗湖居,仔仔3歲,讀激活幼稚園
11.shirleychi---賞湖居,BB 9個月
12. 小蛋媽咪--1.yanpapa---景湖居,囡囡小雪,3歲,讀基教天恆幼兒園N1班
2.kenichi ---景湖居,仔仔6歲,囡囡3歲,讀激活K.3及K.1
5.rcywong (榆楓媽)---美湖居,囡囡6歲,讀小一,仔仔21個月
9.joeylee---麗湖居,大仔小二,次女3歲,讀天樂幼稚園,幼女1歲
10.petpet1117---麗湖居,仔仔3歲,讀激活幼稚園
12. 1.yanpapa---景湖居,囡囡小雪,3歲,讀基教天恆幼兒園N1班
12. 小蛋媽咪--美湖, 囝囝7個月

男爵府

我個仔睇開頌富商場1期2樓209室(陳兆聰醫生),
Tel:2253 1333,不接受電話掛號,要親自去,
佢好多人睇,起碼等1個鐘.

bbq好似唔包食物?!

原文章由 小蛋媽咪 於 08-3-28 17:15 發表
係喎, 我想知你地同bb去邊度睇醫生架? 天水圍有冇好既兒科? or 要去到元朗呢? 想搵定1-2間 in case 仔仔病病左都知道可以揀邊間~~

最近我帶我bb 同嘉湖鄉村俱樂部bbq, 都好舒服呀! $60 包晒所有野, 都係帶埋bb gat ...

[ 本文章最後由 petpet1117 於 08-3-28 19:32 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我兩個都去元朗睇醫生,由細睇到現在.有時夜左就會去新北江24小時睇頂住先.
各位...我要搬啦,業主要收返層樓賣, 我又要周圍搵樓.現在的租金好

男爵府

原文章由 小蛋媽咪 於 08-3-28 17:20 發表
係喎我未介紹我自己tim~ 我囝囝 仔7個月喇, 住美湖~呢度都好多鄰居喎~

1.yanpapa---景湖居,囡囡小雪,3歲,讀基教天恆幼兒園N1班
3.kwan1008---美湖居,仔仔9個 ...

加埋我......我現住賞湖.......不過下個月尾就會搬去樂湖.....我有個女就黎4歲,在肖珍讀緊k1

[ 本文章最後由 shirley62604 於 08-3-29 01:14 編輯 ]

男爵府

原文章由 rcywong 於 08-3-28 19:59 發表
我兩個都去元朗睇醫生,由細睇到現在.有時夜左就會去新北江24小時睇頂住先.
各位...我要搬啦,業主要收返層樓賣, 我又要周圍搵樓.現在的租金好 ...

我個朋友在麗湖有一個細單位想租,你有興趣或適合嗎?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

shirley62604
謝謝你的幫忙,我想租大單位.

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

原文章由 rcywong 於 08-3-29 12:26 發表
shirley62604
謝謝你的幫忙,我想租大單位.

不用

複式洋房

我嚟報到先~
6. 小蛋媽咪--美湖, 囝囝7個月
7.shirley003---樂湖居,仔仔2.5歲
8.shirley62604---樂湖居---女女4歲,讀肖珍K.1
9.YanChow--- 麗湖居,仔仔3歲,讀天樂幼稚園
10.小比豬仔---麗湖居,仔仔21個月
11.joeylee---麗湖居,大仔小二,次女3歲,讀天樂幼稚園,幼女1歲
12.petpet1117---麗湖居,仔仔3歲,讀激活幼稚園
13.shirleychi---賞湖居,BB 9個月
14.MANDY1227---樂湖居,仔仔,15個月

複式洋房

我住樂湖架,我業主又係要收樓呀,我諗我地5月前會搬喇
原文章由 rcywong 於 08-3-28 19:59 發表
各位...我要搬啦,業主要收返層樓賣, 我又要周圍搵樓.現在的租金好 ...

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

yanpapa
多謝你!現在每個星期六&日都係度睇樓日, 真係有d 睇來睇去都唔合心意.
Mandy1227
業主都係要我5月中搬,唔僅要我地一齊努力.

男爵府

原文章由 mandy1227 於 08-3-30 17:03 發表
我嚟報到先~
5.rcywong (榆楓媽)---美湖居 ...

Hi all
我又來報到,我住樂湖居的,仔仔5歲9個月,讀九龍塘約克U3,大家好

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至