跳至

首頁

尾頁

別墅

哇, 好耐好耐都冇人入嚟呢到, 大家喺咪熱融咗:;pppp: ?

小怪獸們都全放暑假,大家都好busy啦,11B你搬咗未, 幾時可以去新居探訪?

男爵府

各位小怪獸們都放暑假有乜搞作呀? 會唔會大家約下出來聚一聚呀???

別墅

你有咩提議呢? 而家8號風球, 悶死!

原文章由 dolphin 於 08-8-5 14:14 發表
各位小怪獸們都放暑假有乜搞作呀? 會唔會大家約下出來聚一聚呀???

大宅

喂喂!

子韜學校已經開左學喇~

新學校校舍比以前大得多,而且有好多哥哥姊姊,佢果班22人有6個chinese,其他都係鬼。d鬼個個牛龜馬大,高佢成個頭...

子韜似乎好鍾意新環境。佢第一日返學,入到hall,就已經認得出佢果班果2位老師,睇黎,佢應該好快適應新校園生活。

子韜生得細粒,著起套校服好似著錯大人衫咁,超攪鬼。仲有呀,學校個書包超大個,2邊肩帶,仲粗過佢手臂!!!返到學校,d家長都笑佢個書包仲大過佢個人呀...個書包揹到落大脾。

第一日返學,我預備左火腿粒長通粉比佢帶返學校,仲有飯後菓菠蘿,不過放學返黎,我發覺佢食晒d生果,d通粉只食左好少!以後仲要日日整,真係頭都大埋...大家有冇咩提議?午餐盒應該放d咩好?

唉~講左咁耐,講句心底話!其實我好唔慣呀...仲好唔捨得!子韜好似忽然變大個仔,以後返全日,淨返我一個弧ling ling...

大宅

各位C9去晒邊?

非常期待星期5晚的BIG DINNER...

男爵府

別墅

Our monsters' birthday is coming next month, will you going to arrange any party to celebrate together this year?

別墅

秋高氣爽, 會唔會考慮攪BBQ party?

別墅

今日供報學校的派位結果, 小怪獸們派唔派倒自己心目中選的學校呀?

Myko 明日 2nd interview DBS, 好緊張呀!!!!!

大宅

大家幾好嘛~好耐無上黎同大家吹水。

自從我細佬個BB囡出左世後,我差不多日日都去左佢度湊BB,當正自己奶媽一樣。相信大部份C9都知我近況,話晒10月中出過黎慶祝5歲生日會,上2星期又去過BBQ...

為左子韜的事,我唔開心左成個月,心情近日終於平伏多了。前日,老師響手冊度寫,話子韜合作多了,對朋友亦很友善,而且上課很專心,很合作。唉~總算鬆一口氣!!!

我諗得Elaine你一個唔知子韜發生咩事,因為你無msn嘛~你得閒打比我,我詳細講一次你知啦~太長喇~我懶打字...

係呢,就快聖誕喇~攪唔攪party?

大宅

elaineymso

mkyo 得左母?幾時知結果呀?預祝myko成功考入DBS!

別墅

回覆 #1 小袓 的文章

小袓,

Thanks God! Myko 統1派位派咗馬頭涌官立小學, 我母校, 安心d.

DBS 未知, 今月內會有結果.....

首頁

尾頁

跳至