跳至

首頁

尾頁

大宅

請問下各位 認為以下set ($4999)裝值得買嗎 ? or 散裝買會好d 有d 唔係幾用得到
http://www.gc.hk/index_product_view.php?did=69661&didpath=/11879/69661&page=1&imgid=376794

男爵府

我都想知呀!
我怕成套唔用得晒, 諗住買 d 點數 card 玩住先. 但係一 set 買就抵 d...

男爵府

畀面勳章

佢地上星期開倉, 我去左佢地office look look.

我對佢地Phonics Kingdom Fullset & 三字經有興趣, 但flash card 就一段, 因為flash card係market 都有好多choice.

好似話special offer 做埋呢個月尾

大宅

mojojojo,點數卡 好似係d 書店 e.g 大眾 有其他choice woo e.g $2xx
原文章由 MoJoJoJo 於 08-3-13 10:04 發表
我都想知呀!
我怕成套唔用得晒, 諗住買 d 點數 card 玩住先. 但係一 set 買就抵 d...

大宅

awesomeada,我就係miss 左佢地開倉 因為我帶唔到bb去 買

原文章由 awesomeada 於 08-3-13 12:28 發表
佢地上星期開倉, 我去左佢地office look look.

我對佢地Phonics Kingdom Fullset & 三字經有興趣, 但flash card 就一段, 因為flash card係market 都有好多choice.

好似話special offer 做埋呢個月尾 ...

男爵府

畀面勳章

原文章由 sorachan 於 08-3-13 13:06 發表
awesomeada,我就係miss 左佢地開倉 因為我帶唔到bb去 買

我諗住有好野tim.....去5去都無所謂.
得果3個..A4紙皮箱叫開倉...激死...

男爵府

oh 係呀... mm 大眾書店港島區有冇呀?

原文章由 sorachan 於 08-3-13 13:03 發表
mojojojo,點數卡 好似係d 書店 e.g 大眾 有其他choice woo e.g $2xx

男爵府

oo 揾到啦, 真係香港島冇... 最近要去奧海城
http://www.popular.com.hk/jsp/main_page/store_locator.jsp

大宅

即係有第2d options 啊 所以我想得閒去打下書盯 吸收下d 新野 其實 我估中環個頭咁多書店 你可以去睇清楚邊d 好先買
原文章由 MoJoJoJo 於 08-3-13 15:32 發表
oo 揾到啦, 真係香港島冇... 最近要去奧海城
http://www.popular.com.hk/jsp/main_page/store_locator.jsp

男爵府

sora,

我之前都係中環睇過吓, 不過唔覺眼呀
我有朋友介紹一間野係觀塘買 bb 書 & flash card 既, 成日都冇時間去. 我揾番個地址既話 pm 你呀 :)

大宅

mojojojo,好呀 唔該晒 我早幾日去jusco 想話買d bb books 但似乎 又未arm bb 睇咁 都唔係幾精美~~ 係tst 既港鐵站 有間書店 大多數賣 小朋友既書仔 不過我又唔記得叫乜名 可能central 都有都唔定
原文章由 MoJoJoJo 於 08-3-14 08:12 發表
sora,

我之前都係中環睇過吓, 不過唔覺眼呀
我有朋友介紹一間野係觀塘買 bb 書 & flash card 既, 成日都冇時間去. 我揾番個地址既話 pm 你呀 :)

別墅

其實好多書局/書店都有flash card 個d, 我都係見到岩就買過兩盒仔, 反而成日想買d故事書可以比我講故事比bb聽但都係未搵到.....

別墅

btw 唔記得答你添~ 我覺得$4999 成套太多喇, 好似分開買會好d喎我諗全套未必用得晒....
原文章由 sorachan 於 08-3-12 17:26 發表
請問下各位 認為以下set ($4999)裝值得買嗎 ? or 散裝買會好d 有d 唔係幾用得到
http://www.gc.hk/index_product_view.php?did=69661&didpath=/11879/69661&page=1&imgid=376794 ...

首頁

尾頁

跳至