嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

本人因為貪平,原本用緊健力仕紙尿片轉用FiTTi,點知半夜換片B.B成身都係尿,連牀單都濕埋,而家唯有日頭用埋FiTTi用晒就算數,以後都唔會再買,唔知有無媽咪同我一樣呢?

洋房

點都係Pampers好d,呢d$唔好慳呀!

大宅

Pampers is good wor

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

I found fitti very good wor.. even better than huggies!!!

複式洋房

我朋友個b用緊fitti都話唔好,成日甩片

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

huggies都幾好!

複式洋房

原文章由 cotynelson 於 08-3-6 22:17 發表
本人因為貪平,原本用緊健力仕紙尿片轉用FiTTi,點知半夜換片B.B成身都係尿,連牀單都濕埋,而家唯有日頭用埋FiTTi用晒就算數,以後都唔會再買,唔知有無媽咪同我一樣呢? ...

有ar!!..噚日我亞b都係流到成個背濕晒..而且每三個鐘一定要換, 如果唔係實流出黎, 唉...仲有一大包, 都要捱理去~~

男爵府

我亞b huggies同 fitti 都用唔到, 都係要用pampers/ unicharm winnie the pooh
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

男爵府

我又未試個流尿

原文章由 cotynelson 於 08-3-6 22:17 發表
本人因為貪平,原本用緊健力仕紙尿片轉用FiTTi,點知半夜換片B.B成身都係尿,連牀單都濕埋,而家唯有日頭用埋FiTTi用晒就算數,以後都唔會再買,唔知有無媽咪同我一樣呢? ...

男爵府

都唔係話一定係平野無好既!
最重要都係啱bb用,每個bb都唔同,有時候貴野都未必啱用。
好似我咁,最初用pampers,但成日必d poo poo去背脊到,於是轉用huggies,初時okay,後來bb pat pat有d紅,於是又要轉,最後轉左噓噓樂,雖然係最三隻之中最平,但我又覺得好好用喎!

子爵府

I like pampers is good

禁止訪問

大宅

我都覺得噓噓樂最好,又唔貴

大宅

yes, 噓噓樂 very good.

民房

我第一包用fitti又係咁條條都漏,之後轉左pampers就好好多不過近排開始條片向下墜,甩到見到個pat咁係咪即係個size唔岩啦

大宅

醒目開學勳章

就前日咋, 唔記得同呀b 用sealer, 著狙條fiitti出街食飯, 又漏尿勒, 在比邊漏, 唉, 又要同呀b 換埋褲. 反而用 sealer 就咩事都無. 平加好用.

男爵府

total agreed 我都唔認為貴野一定好同啱bb用. 我囡囡初初著huggies & pampers 都有漏尿現象, 有時塊片唔係好濕, 都唔知點解d尿會漏出來 . 後來轉用Pet Pet, 幾好, 一句講晒: 平! 靚! 正!

原文章由 yanlongma 於 08-3-7 10:03 發表
都唔係話一定係平野無好既!
最重要都係啱bb用,每個bb都唔同,有時候貴野都未必啱用。
好似我咁,最初用pampers,但成日必d poo poo去背脊到,於是轉用huggies,初時okay,後來bb pat pat有d紅,於是又要轉,最後轉左噓噓樂,雖然係最三隻 ...
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

珍珠宮

2024年龍年勳章

我用過fitti啦, 係呀...成日都成身濕晒, 忍左幾耐先用得晒呀....!!

希望每天開心渡過 ;-)

大宅

唉也! 我個b都用開pampers架! 不過我都係覺得貴, 同埋佢由s碼綿柔轉用m碼超薄乾爽, 但係會著到下面成舊野咁架, 著左褲都見到, 好核突呀! :;pppp:
所以昨日係jusco見減價, 買左包fitti 同飄妮比bb試, 飄妮試左過夜, 都ok喎, 又無漏尿情況, 仲唔會著到成舊咁! 今晚會試fitti囉! 希望唔會漏啦! 因為買左一包點都要用埋佢麻!!

大宅

醒目開學勳章

我用 fitti / nepia 都ok 喎,反而用 pampers ,阿 b 就成身濕晒。
    日本有怕死的 "自慰隊"

首頁

尾頁

跳至