跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

幼兒濳能訓練課程

請問0701BB; 0702BB & 0703BB 嘅媽媽有否興趣一起報名呀 ?
因同年齡嘅BB一起上堂會較好.
*** (同組的BB相距不可超過三個月)

以下媽媽們想報以下時間.
週六班 : 2008年5月17日至7月19日(週六)
時間: 9:45a.m.-10:45a.m. 或 11:00a.m.-12:00p.m.
地點 : 尖沙咀加連威老道33號

已收到以下BK媽媽報名如下:
1)IrisSarahJohn
2)hayhay2007
3)小笨豬
4)Small-potato
5)LentiMama

仍有3個位

如有興趣一起包班0701BB; 0702BB & 0703BB嘅媽媽們
可 PM 名及聯絡電話號碼給我,以便聯絡. 謝謝 ! !
有時人哋睇唔起你,反而會推動你做到一啲你認為自己做唔到嘅事。
"People putting you down
can drive you to do things
you didn't even think
you could do yourself."

~ 吳枳欣 / IrisNg ~ 是07年02月11日嘅小豬女

別墅

幼兒濳能訓練課程

我想報名. BB係0703出世. 已PM你. 請SEND INFO比我啦. THANKS.

大宅

好媽媽勳章

已 PM 資料給你.

請查. 謝謝 ! !

原文章由 TLC123 於 08-2-22 01:37 AM 發表
我想報名. BB係0703出世. 已PM你. 請SEND INFO比我啦. THANKS.
有時人哋睇唔起你,反而會推動你做到一啲你認為自己做唔到嘅事。
"People putting you down
can drive you to do things
you didn't even think
you could do yourself."

~ 吳枳欣 / IrisNg ~ 是07年02月11日嘅小豬女

民房

請問幾多$$一堂??

複式洋房

回覆 #1 IrisSarahJohn 的文章

can u pm me details?

大宅

Can you pm me details?

大宅

原文章由 IrisSarahJohn 於 2008/2/21 09:40 AM 發表
幼兒濳能訓練課程

請問0701BB; 0702BB & 0703BB 嘅媽媽有否興趣一起報名呀 ?
因同年齡嘅BB一起上堂會較好.
*** (同組的BB相距不可超過三個月)

以下媽媽們想報以下時間.
週六班 : 2008年5月17日至7月19日(週六)
...

Hi Hi !

Could you pls pm me the details also, thx !
Haris is 0703 BB and living in TST.
NadiaMaMa loves HarisMingMing and HarisBaBa !!!!!

複式洋房

Hi IrisSarahjohn,

Pls check you pm.
我是一隻精靈小綿羊 :-D

首頁

尾頁

跳至