自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

開心行年宵,囝囝囡囡有乜收穫?

旺角花市買a380 $68 仔仔好開

男爵府

原文章由 迪男媽媽 於 08-2-4 21:21 發表
我地一家其中四口琴日行維園買左2套盾牌連劍(講價後$35/2套), 後再買左支好玩雙截棍$28, 不過最唔抵就係食野, $20燒賣, $珍寶腸, $40日式燒尤魚~~~~

嘩~~我係觀塘買盾牌連劍一套都要$38 我覺得好好好貴但因一早答應買給小朋友, 他又愛不惜手! 已不斷講價但竟話利潤很微無得減:tongue: :tongue: :tongue:
hihi

伯爵府

好媽媽勳章

我覺得觀塘d野貴過維園.....
不過冇計啦..近近地
汽球今年貴唔貴呀 ?
我女最鐘意汽球
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

大宅

我係維園買左2大set玩具(主飯仔)好低呀,$90買到喇.大set到要另外買個玩具交箱收藏呀!又幫明星檔買左頂帽!!又買左2張吹氣椅$80有找

28DEC2006 BIRTH

水晶宮

我地頭先去行摩士公園,,我囝買左套盾牌劍
我囡只買左細搥仔,我自己買左大吉類似玩具
可打開中間有位可放野的~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

男爵府

買左粒超大金沙$88,囝囝超開心

男爵府

我到今日都未去行花市

男爵府

我星期日都行咗維園, 買咗兩個汽球比對仔女, 一個圓形elmo, 一個cinderella南瓜車total$60, 另外買咗一個老鼠吹氣公仔$20, 唔記得係邊個政治團體話係慈善, 囝囝又死拎住唔放, 所以先買, 不過臨走之前比人偷咗 :;pppp:

食野都幾貴, 用咗$60買魚蛋燒賣螺肉, 螺肉仲好難食

大宅

原文章由 kaheiboy 於 08-2-4 22:33 發表
旺角花市買a380 $68 仔仔好開

唔好意思!請問a380是什麼?

大宅

我自己買左盆日本海棠另外買左對王虎鞋仔同王虎枕比呀仔,對鞋仔要黎襯唐裝衫仔好有中國味道,,同埋個老闆話民間傳落黎話將個王虎枕放係小朋友床頭,唔會發惡夢wor因為個王虎係辟邪,佢會睇住個小朋友....雖然唔知係咪真,但個公仔幾有新年feel,應下節都好丫

[ 本文章最後由 可兒 於 08-2-5 04:21 編輯 ]

大宅

我地一家其中四口琴日行維園買左2套盾牌連劍(講價後$35/2套), 後再買左支好玩雙截棍$28, 不過最唔抵就係食野, $20燒賣, $珍寶腸, $40日式燒尤魚~~~~

維園d野食真係貴到喊,一個夾餅$20,但又真係幾好食!!

大宅

我同阿囡尋晚行左旺角...居然比想像中少人..行得好舒服,,,
買左個哈佬KITTY輕氣球$65+一串氣球$10....

大宅

雙計?

禁止訪問

男爵府

有無人知拖地行個d狗仔,豬仔氣球幾錢呀 ?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

果d唔襟架, 因為入多左空氣, 少左氫氣, 至會掂地
好快就訓著架喇
原文章由 satu 於 08-2-5 11:49 AM 發表
有無人知拖地行個d狗仔,豬仔氣球幾錢呀 ?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我買左支大nds吹氣筆, $25, 抵!
另外買左一條用5代同堂串成既"爆仗", $38, 成尺長, 都好多個架
好想買"太鼓之達人"吹氣坐墊啊.........
聽日下晝帶個女再去過:lol

男爵府

係真架 ? 叫賣個d哥哥仲點我話玩到3個月. 好彩無行埋去 !
原文章由 Charlotte_mom 於 08-2-5 11:52 發表
果d唔襟架, 因為入多左空氣, 少左氫氣, 至會掂地
好快就訓著架喇

別墅

星期日行左觀塘年宵,買左一支會閃NDS吹氣筆$38,一支超抵吹氣長頸鹿$10!

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

尋日同囡囡行維園..
點知迫到...
我囡囡俾d人嚇親..
所以乜都冇買到呀..
可惜

首頁

尾頁

跳至