跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

唔怪得之唔見左你幾day啦....原來水左
我尋日開始.....心情大令呀....返埋5/2又放假....yeah
原文章由 keroppipooh 於 08-2-1 10:00 發表
早2日部 水左,
終於整番好 na

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 lcf201 於 08-2-1 10:01 發表
早呀 PP & BB

早 ar
你 d 野做成 dim ...... +++++++++ oil ar

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 portiabb 於 08-2-1 10:02 發表
唔怪得之唔見左你幾day啦....原來水左
我尋日開始.....心情大令呀....返埋5/2又放假....yeah

有咩好消息心情咁好 ar 出左骨頭
你好似話放 1wk bor

琥珀宮

未出...不過g道出幾多 ++埋埋好多野都好happy 我夾埋大假...由5/2放到14/2
原文章由 keroppipooh 於 08-2-1 10:04 發表

有咩好消息心情咁好 ar 出左骨頭
你好似話放 1wk bor

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-2-1 10:06 發表
未出...不過g道出幾多 ++埋埋好多野都好happy 我夾埋大假...由5/2放到14/2

咁 happy 一定 ng 錯 na

wei...... 你地約飲茶果日我 ng 得 ar :-( :-( :-( :-(

琥珀宮

典呀...你地咁多人唔得ga
原文章由 keroppipooh 於 08-2-1 10:12 發表

咁 happy 一定 ng 錯 na

wei...... 你地約飲茶果日我 ng 得 ar :-( :-( :-( :-(

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-2-1 10:15 發表
典呀...你地咁多人唔得ga

琥珀宮

wei..... 有人報料買羽x, 我諗住晏晝落去睇下得 ng 得 ~~

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1272883&extra=page%3D3

琥珀宮

新年駛唔駛同6299去拜年
原文章由 keroppipooh 於 08-2-1 10:18 發表

琥珀宮

咁你睇完返黎報料
原文章由 keroppipooh 於 08-2-1 10:20 發表
wei..... 有人報料買羽x, 我諗住晏晝落去睇下得 ng 得 ~~

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1272883&extra=page%3D3

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-2-1 10:21 發表
新年駛唔駛同6299去拜年

除非有時一大班人湊熱鬧就問我地去 ng 去 lor

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-2-1 10:24 發表
咁你睇完返黎報料

好 ar

琥珀宮

你6299真係好好:lol :lol :lol
原文章由 keroppipooh 於 08-2-1 10:33 發表

除非有時一大班人湊熱鬧就問我地去 ng 去 lor

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-2-1 10:40 發表
你6299真係好好:lol :lol :lol

聽你咁講....... ng 通你要去應酬 ar

琥珀宮

必定節目 之前幾年我唔會cny拎假...佢真係等到sat & sun呢d就出去拜ga...上年好似過左正月都仲嗌我地陪拜年
原文章由 keroppipooh 於 08-2-1 10:44 發表

聽你咁講....... ng 通你要去應酬 ar

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-2-1 10:47 發表
必定節目 之前幾年我唔會cny拎假...佢真係等到sat & sun呢d就出去拜ga...上年好似過左正月都仲嗌我地陪拜年

佢自己 ng six 去咩 ?????? 佢係想熱鬧 d 一齊去
定係有 bu bu 車佢去 ar

男爵府

原文章由 keroppipooh 於 08-2-1 10:20 發表

唉哎, 我都想買件比卓卓, 記得返嚟報料呀!

琥珀宮

原文章由 lcf201 於 08-2-1 10:57 發表

唉哎, 我都想買件比卓卓, 記得返嚟報料呀!

ok

琥珀宮

bubu車就一定啦....仲有佢覺得....d仔女新抱孫都應該要陪住佢一齊去拜年...去飲呢d地方
原文章由 keroppipooh 於 08-2-1 10:54 發表

佢自己 ng six 去咩 ?????? 佢係想熱鬧 d 一齊去
定係有 bu bu 車佢去 ar

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-2-1 11:02 發表
bubu車就一定啦....仲有佢覺得....d仔女新抱孫都應該要陪住佢一齊去拜年...去飲呢d地方

弊在除左 ne d 日子仲有平時 d sunday ne

首頁

尾頁

跳至