夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

人有高低起跌. 我2000年開始行衰運. 我都係咬緊牙關過. 跟住就會遇到晴天. 當中梗有陰天, 雨天及暴風天~咪當係個天考驗自己吧! 天要我地多點經歷掛, 而家我咪又要遇番陰天,. 但最緊要仲有氣有力去面對困難. 天無絕人之路呢!

努力, 加油! 通常吃過苦頭的人將來會有美好明天!

複式洋房

我都差d 破產呀, 現在都是努力中, 人係有高有低既, 以前我試過同c6 到月尾個星期, 每人得幾十蚊係手, 冇$食飯, 不過老豆阿媽62, 99 個個都以為我地大把, 都係咁死頂, 幾衰都捱過, 拿.. 捱下捱下又過左, 努力呀~~

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

加油

民房

原文章由 axa 於 08-1-22 12:57 發表
因為我同c6都係做梗temp, 到2月我地又失業啦:-(
因舊年一次ga錯誤準定, 令到我地冇左份工, 又賣車賣樓, 結果得返黎ga回報係桔,,而家連囡囡課外活動都唔甘報, 因為驚冇錢交費 :cry: 以前唔見得話有好多錢, 但起馬我 ...

努力!!加油!! 人生中有順景逆景, 慶幸受挫ge歲月還年青 有氣有力, 只要肯捱幾灰既天都可以變返好靚既晴天^^

男爵府

唔好唔開心喇! 人總有高低潮. 我兩公婆都試過好差....差到連朋友都唔敢約出來, 因為費時浪費金錢, 仲要問佢屋企人借錢. 好彩近幾年有轉機, 生活才算安定下來. 但只要望見個囡. 我地相信一定可以捱過.

希望在明天. 最近市道好左, 失業率低左. 可能有意想不到既收穫!

男爵府

可以同老公、囡囡同甘共苦,係一個好好嘅經歷,將來生活隱定,甚至大富大貴,你哋都會好回味呢段日子,每一個難關,就係一個進步嘅機會,加油、努力!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至