跳至

首頁

尾頁

大宅

本來諗住買套唐裝比 bb 著 但99 話:彩~~咁細個著乜鬼丫 問佢點解又唔講淨係話 唔好
e+都唔g 買乜好~~ 有乜band /邊到有令3 好介紹呀 各位 姐妹

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我買左唐裝衫俾bb啊!!
係花園街超多啊,,
我行暈成條買左件金色 最凸別個隻
因為咁多檔得一檔有d件 同埋細馬都係得1件

大宅

:mrgreen: 可惜 我要照顧bb 單獨同bb 出唔到咁遠啦
洗左有無甩色呀 ?bk 有d媽咪唔好彩 買到甩色到7彩 llook 下
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1243005&extra=page%3D1
原文章由 gucci_ha 於 08-1-10 21:08 發表
我買左唐裝衫俾bb啊!!
係花園街超多啊,,
我行暈成條買左件金色 最凸別個隻
因為咁多檔得一檔有d件 同埋細馬都係得1件

大宅

Sora:mrgreen:

我响利園東西街買咗, 100set, 手洗咗, ok wor....另外今季 H&M 都有, 仲有鞋仔襯埋 but 我 only 見到girls 款

原文章由 sorachan 於 08-1-10 21:55 發表
:mrgreen: 可惜 我要照顧bb 單獨同bb 出唔到咁遠啦
洗左有無甩色呀 ?bk 有d媽咪唔好彩 買到甩色到7彩 llook 下
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1243005&extra=page%3D1
...

大宅

我見到jusco 有呀 諗緊金色定紅色好 我淨係買上身咋諗住 下身襯 jeans... eee 女仔d 3 真係多款同令d 我仲好記得你呀女個日gatherig 條花群仔呀 真係好令...有大人款都好高貴

原文章由 Christyc 於 08-1-10 22:10 發表

我响利園東西街買咗, 100set, 手洗咗, ok wor....另外今季 H&M 都有, 仲有鞋仔襯埋 but 我 only 見到girls 款

大宅

我昨日行九龍塘H&M 都唔見有BB衫賣O既?

原文章由 Christyc 於 08-1-10 22:10 發表

大宅

sora係呀...咁快D追個女仔 la...hehehehe:mrgreen: :mrgreen:
I think 金色 In D...but 紅色影相出嚟就 Sharp D...我会兩樣都買.....

原文章由 sorachan 於 08-1-10 22:16 發表
我見到jusco 有呀 諗緊金色定紅色好 我淨係買上身咋諗住 下身襯 jeans... eee 女仔d 3 真係多款同令d 我仲好記得你呀女個日gatherig 條花群仔呀 真係好令...有大人款都好高貴

...

男爵府

oo H&M 都有呀
佢地果 d 靚定係利園東西街果 d 靚呀?
我聽日出開中環去買件先

大宅

Central H&M 最高個層 whole floor 賣 kids and BB wear gar wor...

原文章由 angelar 於 08-1-10 22:20 發表
我昨日行九龍塘H&M 都唔見有BB衫賣O既?

大宅

Hey Jojo...

H&M only has 一款dress 有三種 color..gold, burgundy and black...
利園東西街就傳统D, but 好多 choices....

我樣樣都買D

原文章由 MoJoJoJo 於 08-1-10 22:21 發表
oo H&M 都有呀
我聽日出開中環去買件先

[ 本文章最後由 Christyc 於 08-1-10 22:31 編輯 ]

大宅

咁我都事不宜遲喇 聽日拿拿聲買番件3
唉... 我連h&m都未去過.... 生左g後就1直閉關.... :-(
christyc,我都想呀 但都要等多1-2年...你又追仔丫 咁我地d 3米可以留比對方囉
原文章由 MoJoJoJo 於 08-1-10 22:21 發表
oo H&M 都有呀
我聽日出開中環去買件先

大宅

哎呀!要走到中環咁遠,我諗都係去jusco&花園街買算數了...

原文章由 Christyc 於 08-1-10 22:22 發表
Central H&M 最高個層 whole floor 賣 kids and BB wear gar wor...

男爵府

kekekek great! 聽日掃貨 :mrgreen:

原文章由 Christyc 於 08-1-10 22:25 發表
Hey Jojo...

H&M only has 一款dress 有三種 color..gold, burgandy and black...

我樣樣都買D

男爵府

H&M個D size係點架...size for our small BB?
原文章由 Christyc 於 08-1-10 22:25 發表
Hey Jojo...

H&M only has 一款dress 有三種 color..gold, burgundy and black...

我樣樣都買D

大宅

有BB sizes...0-3, 3-6, 6-9 呀咁

原文章由 chapman媽 於 08-1-10 22:44 發表
H&M個D size係點架...size for our small BB?

男爵府

D款in嗎 or the typical Chinese dress ar...

sora,
yes yes, 囡仔既衫真係多好多choice, 男仔只可以同佢扮型仔囉...我一諗到summer可以同阿囡著吊帶dress就開心囉...你快手生多個啦, 一次過辛苦好過分咁耐呀...Add Oil

From a retired mami:lol:lol:lol
原文章由 Christyc 於 08-1-10 22:46 發表
有BB sizes...0-3, 3-6, 6-9 呀咁

大宅

我有多long 症 都唔係咁易 要再生的話 睇怕又要睇1大輪 e生 / 中e 先得嚕~~~ 見到你地個d 令妹妹 真係引c我喇 ~~
原文章由 chapman媽 於 08-1-10 22:53 發表
D款in嗎 or the typical Chinese dress ar...

sora,
yes yes, 囡仔既衫真係多好多choice, 男仔只可以同佢扮型仔囉...我一諗到summer可以同阿囡著吊帶dress就開心囉...你快手生多個啦, 一次過辛苦好過分咁耐呀 ...

男爵府

H&M d Chinese New Year 衫仔 so-so 啦
但係對鞋仔好靚呀

原文章由 chapman媽 於 08-1-10 22:53 發表

sora,
yes yes, 囡仔既衫真係多好多choice, 男仔只可以同佢扮型仔囉...我一諗到summer可以同阿囡著吊帶dress就開心囉...你快手生多個啦, 一次過辛苦好過分咁耐呀 ...

複式洋房

請問花園街係咪有樓上舖賣bb衫呀?
大約晌邊個位址?有地址n舖頭名嗎?

[ 本文章最後由 krislee 於 08-1-12 16:59 編輯 ]

男爵府

花園街我只係知一間上樓既, 叫'藏寶庫'(好似係咁上下), 不過D衫仔就幾一般咋喎...如果你有心機行下睇下既, 你不如去花園街兩旁既出口店睇下(佢地多數掛哂D大人衫係門口, BB衫就要入去搵), 個到好多平靚正既野, 好過個間上樓既好多囉...其中一間好似叫中信行, 係花園行近弼街...同埋車仔檔近太子道都有一檔賣 BB衫, 五至25蚊一件, 好靚架, 不過每個style只得一件, 冇size簡, 有就有, 不過質地好好架...
原文章由 krislee 於 08-1-12 16:54 發表
請問花園街係咪有樓上舖賣bb衫呀?
大約晌邊個位址?有地址n舖頭名嗎?

首頁

尾頁

跳至