自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我覺得惠康睇區分,無對手就任佢開天殺價,例如油塘區出面百佳一條王芽白買4.9,惠康買9.4你話有可能嗎,無計…因為肉在砧板上!您地有咁嗎?上報

男爵府

近幾個月來,百佳大部份貨品 均比惠康平

複式洋房

回覆 #1 詠詩媽咪 的文章

百佳大部份貨品 均比惠康平

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

我都覺得唔一定的,不過,我會首選去惠康買多0的

子爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我唯一鍾意惠康有清貨減價

大宅

好媽媽勳章

我都喜歡惠康減價....:lol:
其實2間都貴,but百佳重貴?-(
有時候去番什貨店or其他街店買重好

洋房

我都喜歡惠康多少少! 經過格價之後, 發現街的藥房啲日用品平好多,好似衣物柔順劑, 用開的洗頭水呀咁, 都平幾蚊, 真係小數怕長計喇!:loveliness:

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

宜家多左去惠康:mrgreen: 自從百佳收膠袋$單野之後就少去左!

最仲發現幾個月前百佳有隻冇鹽牛油買$9.9,現在加到$18.9 好恐怖
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得惠康平D

原文章由 詠詩媽咪 於 08-1-4 00:25 發表
我覺得惠康睇區分,無對手就任佢開天殺價,例如油塘區出面百佳一條王芽白買4.9,惠康買9.4你話有可能嗎,無計…因為肉在砧板上!您地有咁嗎?上報 ...

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實去藥房買日用品平好多,好似衣物柔順劑, 洗頭水呀,藥品呀,衛生巾,清潔月品...........等等,基本我唔再睇超市價,因藥房100%平過超市,除非超市勁勁減價,因我買開的野,就算超市減左價都唔平過藥房,或可能是同價,所以唔使等到超市減價呀!

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實去藥房買日用品平好多,好似衣物柔順劑, 洗頭水呀,藥品呀,衛生巾,清潔用品...........等等,基本我唔再睇超市價,因藥房100%平過超市,除非超市勁勁減價,因我買開的野,就算超市減左價都唔平過藥房,或可能是同價,所以唔使等到超市減價呀!

水晶宮

Compared with Metro City - Park'n and Park Central - Wellcome, s/b Park'n cheaper than Wellcome recently!
原文章由 玉兔 於 08-1-4 10:55 發表
近幾個月來,百佳大部份貨品 均比惠康平

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

禁止訪問

洋房

以前不是惠康就是百佳, 但覺得惠康好似平d, 不過其實都有時平有時貴。現在會去藥房, 真平很多, 一枝洗頭水, 百佳已經減價但藥房都平成$10.00

子爵府

有時華潤都會平過佢地架.不過都要睇下邊D貨品.有時呢間平有時o個間平.邊有o甘多時間格價呀?

侯爵府

夏天玩到顛

好難一概而論,各有各的貨品平

首頁

尾頁

跳至