親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

我上呢個網
http://www.517free.com/zh-tw/htl_search2.asp?k=gz4qfjd
見到有得訂祈福酒店,唔知有冇係517旅遊訂酒店?有信譽嗎

禁止訪問

伯爵府

我都經佢地訂左12月尾, 聽妳講完, 放心晒
原文章由 angerling 於 07-12-11 17:50 發表
還好呀,我都試過。直接線上預訂,Mail Confirmed。到酒店才付款。

別墅

angerling
thanks :-P 我已訂左啦, 初時以為佢會收deposit所以驚驚地, 後黎至知不需要, 我即刻落order:loveliness: 因為中旅....mango....佢地都話冇房, 係米真係更旺

原文章由 angerling 於 07-12-11 17:50 發表
還好呀,我都試過。直接線上預訂,Mail Confirmed。到酒店才付款。

大宅

I also made a booking through 517 a few weeks ago and I called directly to the hotel to counter check if they really received my reservation which they did. I feel more secured now.

大宅

原文章由 Puiyin 於 07-12-12 17:33 發表
I also made a booking through 517 a few weeks ago and I called directly to the hotel to counter check if they really received my reservation which they did. I feel more secured now.

Hi,

請問是否需要入會才可線上預訂? 另預訂後大約幾時回覆? 是否以電郵回覆? 我14/12落order(但無入會), 仍未收到回覆confirm!
Thanks!

KiuKiu-Mama

[ 本文章最後由 KiuKiu-Mama 於 07-12-16 23:18 編輯 ]
"Bejoyful always; pray continually; give thanks in all circumstances."(1Th 5:16-18) ;-)

禁止訪問

大宅

原文章由 angerling 於 07-12-17 10:15 發表
不用入會,直接提交定單就OK。如果沒有及時收到MAIL,你最好致電或者mail她們一下。一般提交定單之後,會有mail聯絡你的。我有問題就直接發她們mail問訊:[email protected] ...

Hi angerling,

Thank you for your reply! I'll mail them if I still havn't receive their confirmation at the end of today!

KiuKiu-Mama
"Bejoyful always; pray continually; give thanks in all circumstances."(1Th 5:16-18) ;-)

禁止訪問

伯爵府

晚上好!
很高兴接到您的订单,但是您预定长隆酒店需要提供信用卡担保才能预定,即提供信用卡种类\卡号\姓名.

請問大家訂房時有沒有要留以上資料. 我收到這個E-MAIL但唔知會唔會比人扼, 我未試過上網BOOK房. PLEASE ALL HELP
THANKS

[ 本文章最後由 JOYCENGYW 於 07-12-17 22:13 編輯 ]

複式洋房

我都經517訂了21/12的祈福酒店, 但不用留信用卡資料, 只須留名字便可, 經517訂酒店是不用預先付訂金的, 可能是長隆酒店驚會有no show才有此要求, 我亦將517加入我的msm內, 佢地經常都會online, 有問題可在線上提出, 517的宋小姐會即時回覆的!

原文章由 JOYCENGYW 於 07-12-17 21:54 發表
晚上好!
很高兴接到您的订单,但是您预定长隆酒店需要提供信用卡担保才能预定,即提供信用卡种类\卡号\姓名.

請問大家訂房時有沒有要留以上資料. 我收到這個E-MAIL但唔知會唔會比人扼, 我未試過上網BOOK房. PLEASE ALL HEL ...

伯爵府

MANY THANKS

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至