跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

黃賜豪據聞增值很快 <-- 請問有無多d呢間學校既資料? 好唔好? 學生乖唔乖? 老師ok嗎?
原文章由 叉雞飯 於 07-12-11 14:05 發表
之前係ymca 聽d功課班導師講
近2年, 迦密愛禮信做得很好, d老師每樣活動必與學生一起參與, 很有熱誠的老師
黃賜豪據聞增值很快

侯爵府

好媽媽勳章

去呀 ~ 之前話左比你知會啦

點jack, 好唔好嫁間學校, 8少少黎聽下丫~ 好心急
原文章由 叉雞飯 於 07-12-12 13:37 發表
8 下先, 21號您去去旅行 ? 到時研究下

侯爵府

好媽媽勳章

我本來都覺得佢幾好, 但就係ymca 個主任話佢d學生曳, 品格唔好等等... 佢話張x昌好好多, 又話迦密好, 係甘踩黃 講真, 佢開頭講都ok, 但講講下我越覺得佢偏激, 所以先想問多d人~
原文章由 叉雞飯 於 07-12-12 14:02 發表
如果孫小係大圍 就prefect 啦河, 佢係大埔好出名
我都係係您樓下ymca 聽, 其實佢地d導師會教到您好多野
我知呢間保良局小學前身叫田心谷小學, 後來由另一間沙田的保良小學拆全日出來, 新建立一定為左建立番自己校名 ...

侯爵府

好媽媽勳章

其實我覺得應該都ok, 真係唔明為什麼o個個主任會甘講, and even 間野係唔太好, 佢都唔應該甘樣勁踩?
原文章由 叉雞飯 於 07-12-12 14:19 發表
係......, 係佢地話好架播
保良局的學校應唔會好差格, 要研究下

侯爵府

好媽媽勳章

呀.... 請問有無多d資料, d老師甘樣會好影響小朋友既成長, 佢地對家長都係甘樣? ..... 照甘講, 係咪最好choose第二間呢....
原文章由 naughtyboyma 於 07-12-21 17:55 發表
小女在王賜豪讀,要讀多科science,歸入常識 功課唔多,但有部分老師常將白痴冇腦掛口邊,非常冇禮貌,而且女兒說有老師會體罰學生,最好問多幾個家長,不要盡信學校網上資料, ...

首頁

尾頁

跳至