自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

上個星期post左個topic關於"死喇! 好多菲傭/印傭借錢呀!",
講我經過北角4xx號既"大眾", 見到三四十個工人塞爆"大眾",
仲有人要在外排隊.....

點知, 今早見"呢件事"已經上左頭條, 以為係咁啱....

所講既內容又同上述既"北角大眾"財務公司都極極極似 ,
一模一樣...

有人又喺偷料再報傳媒攞錢? 好等錢洗?

以後係咪自己報左傳媒先貼上黎, 先攞左$100蚊先(聽講會有報料費100蚊).

珍珠宮

我都岩岩睇到...唔怪得熟口熟面啦...:mrgreen: :mrgreen:

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

已經係其它網偷料

別墅

wlk168win

除左偷料
亦有可能報館有專人上一些熱門網站搵料
好似: BK, discuss.com, uwants.com, she.com等....

大宅

原文章由 aln 於 07-12-10 08:12 發表
wlk168win

除左偷料
亦有可能報館有專人上一些熱門網站搵料
好似: BK, discuss.com, uwants.com, she.com等....

ic... 25!!

大宅

話咁快就偷啦

大宅

原文章由 cello147 於 07-12-10 10:02 發表
話咁快就偷啦

討厭呀!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我一睇到個標題就知佢地之前係 BK 搵料 :tongue: 都好既起碼比多 d 人知道請工人做僱主既真係有好多野驚 :cry:
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原文章由 esmehouse 於 07-12-10 12:13 發表
我一睇到個標題就知佢地之前係 BK 搵料 :tongue: 都好既起碼比多 d 人知道請工人做僱主既真係有好多野驚 :cry:

如果你表明你係記者,
我仲有權講唔講比你知....或者好樂意講比你知,
但咁"鬼鼠"就 喇!

仲有, 如果有人偷料去比報館, 攞埋100蚊, 就太過份喇!

防不勝防!

首頁

尾頁

跳至