自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

呢個唱"胡不歸"真係...
今晚歡樂滿東華...陳飛龍
以為佢好勁, 一唱....點知...
5分鐘已經熄機 .

令我諗起新馬師曾.....

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

佢可能係業娛呢. 但佢都好厲害, 私人捐 20 萬, 合共籌230萬. 真係唔野少.

禁止訪問

珊瑚宮

好媽媽勳章

唱咗成 15 分鐘都有啊

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

都唔差吖 .... 佢 d 拉吭都拉得順耳 .... 係個表情就梗硬咗啫!

BTW,大把唱得好差嘅人都膽粗粗上台出 show 虐待觀眾喇 ... 咬字唔清又有、拍子唔準嘅又有 .....

陳飛龍唱得唔錯 gar lar .... 起碼唔 un 耳 sin lar
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

原文章由 manicheung 於 07-12-9 09:22 發表
唱咗成 15 分鐘都有啊
一般平、子喉獨唱曲都有 15 mins gar!
路遙知馬力,日久見人心!

大宅

原文章由 hehalady 於 07-12-9 09:57 發表
都唔差吖 .... 佢 d 拉吭都拉得順耳 .... 係個表情就梗硬咗啫!

BTW,大把唱得好差嘅人都膽粗粗上台出 show 虐待觀眾喇 ... 咬字唔清又有、拍子唔準嘅又有 .....

陳飛龍唱得唔錯 gar lar .... 起碼唔 un 耳 s ...

賭王同3太??

水晶宮

原文章由 wlk168win 於 07-12-9 12:13 發表
賭王同 3 太??
乜果晚佢哋有唱曲咩?(我都唔係成晚節目睇晒 gar)

BTW,有一晚唔記得乜節目,賭王同蓋明暉好似唱游龍戲鳳 ....

男爵府

原文章由 wlk168win 於 07-12-9 12:13 發表

賭王同3太??

我睇咗佢哋唔夠2分鐘,頂唔住熄咗機,所以無睇下面既節目

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

賭王同3太??

我阿媽打電話比我時咁岩唱緊, 好彩我無睇, 但都忍唔住妖左一聲, 唔記得阿仔在隔離, 比老公哦左一句, 又好彩阿仔無留意到 :lol :lol :lol

男爵府

我聽左無耐, 但覺得都唔差. 雖然我都係幾UPDATE既人, 聽歌鐘意聽新歌特別係英文歌, 但唔知點解我幾鐘意呢種係咪叫'男音'既歌, 好悽愴, 好懷舊, 我自家都珍藏左有盒帶係'客途秋恨', 好有'十二少'FEEL.
原文章由 wendykaka 於 07-12-9 04:43 發表
佢可能係業娛呢. 但佢都好厲害, 私人捐 20 萬, 合共籌230萬. 真係唔野少.

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

Bambi,

Eee.... 你同我亞仔啱key 喎,
佢幾有興趣,跟住亂唱胡不歸喎!
不過何生唱「月量戴bell 哦d sim」呢...
亞仔皺晒眉,話攪咩鬼咁難聽?!

原文章由 Bambi 於 07-12-10 10:09 發表
我聽左無耐, 但覺得都唔差. 雖然我都係幾UPDATE既人, 聽歌鐘意聽新歌特別係英文歌, 但唔知點解我幾鐘意呢種係咪叫'男音'既歌, 好悽愴, 好懷舊, 我自家都珍藏左有盒帶係'客途秋恨', 好有'十二少'FEEL.
...

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 wlk168win 於 07-12-9 00:39 發表
呢個唱"胡不歸"真係...
今晚歡樂滿東華...陳飛龍
以為佢好勁, 一唱....點知...
5分鐘已經熄機 .

令我諗起新馬師曾.....

我成晚冇睇呢個節目,開機係睇新聞,點知睇到打出來陳飛龍...個名吸引我睇,因為我小學音樂老師叫呢個名,但教左一年聽講佢攪左個歌藝團就冇係學校教,但個樣幾十年啦已經唔記得左.

不過佢唱得比何生,咩太果d好好多架啦.係面口生普者.
<br><br>

首頁

尾頁

跳至