跳至

首頁

尾頁

大宅

聽日入仁安半麻生B, 雖然第二胎, 但係我老公同我都好緊張, 尤其係我老公成日check住走佬袋, 驚帶漏嘢, 希望聽日一切順利

洋房

原文章由 puifun 於 07-12-5 18:40 發表
聽日入仁安半麻生B, 雖然第二胎, 但係我老公同我都好緊張, 尤其係我老公成日check住走佬袋, 驚帶漏嘢, 希望聽日一切順利

希望妳一切順利啦!有老公陪住點都好d既!
我預產期12月13日,都係仁安生(打算順產),我同我老公而家都好緊張呀!因為唔知囡囡會唔會早出黎嘛!:mrgreen:
[/url]

大宅

回覆 #1 puifun 的文章

我都祝妳一切順利啦!
我預約左12月19日在仁安半麻生B, 都有的緊張. 因為之前唔可以飲水, 但係我現在成日都好口渴..... 都唔知點解

你搵邊個醫生開刀呀?

別墅

Hi, little spicy,

我都預約左12月22日在仁安搵袁醫生半麻生B,希望到時見到你啦!!

原文章由 LITTLESPICY 於 07-12-6 00:13 發表
我都祝妳一切順利啦!
我預約左12月19日在仁安半麻生B, 都有的緊張. 因為之前唔可以飲水, 但係我現在成日都好口渴..... 都唔知點解

你搵邊個醫生開刀呀? ...

大宅

yeah! 到時見..... :-P

伯爵府

畀面勳章

:lol :lol :lol WFHEHE:我12號晚入院!!!到時應該見到你WOR!!!:loveliness: :loveliness: :loveliness: 我PM電話NO.俾你,你到時CALL我呀!!!

大宅

好媽媽勳章

hello..你地好,

我12月14號都會係仁安半麻生B
13號晚入院啦...

伯爵府

畀面勳章

little_egg:到時見啦!!!哈哈

洋房

回覆 #6 BUNNYLEE 的文章

我都PM左俾妳喇!唉~ 我選擇順產,都唔知BB會唔會真係13號作動呢~ 我都好想佢快d出黎見大家呀!我驚到妳生完BB我都未作動咋!因為到而家都冇任何「漬」象佢要出黎呀!妳等我好消息啦!hehe~
[/url]

伯爵府

畀面勳章

WFHEHE:CC.....你到仁安生便CALL我咪得law!!!!

首頁

尾頁

跳至