親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題, 多少錢? 謝謝!!

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原文章由 syshirley 於 07-11-28 13:03 發表
如題, 多少錢? 謝謝!!

賣童裝o個o的咪有 lor~ King cow o個o的都會有 around $5-600

Pro-Cam fis o個o的可能無咁細...但可以去睇睇...我同個囡去旅行...最凍試過 -8 度...都係o係 Pro-Cam fis 執齊俾佢...佢o地o的 staff 會教妳幾多度要點著先夠暖...再低o的又加o的咩咁...價錢會貴少少...但抵用的...o係香港都用得...

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原文章由 smypig 於 07-11-28 14:12 發表

賣童裝o個o的咪有 lor~ King cow o個o的都會有 around $5-600

Pro-Cam fis o個o的可能無咁細...但可以去睇睇...我同個囡去旅行...最凍試過 -8 度...都係o係 Pro-Cam fis 執齊俾佢...佢o地o的 staff 會教妳幾多度 ...

Pro Cam-fis 一件 GORE-TEX 外套 (風褸咁o既) + 背心(抓毛) 我o係2年前買 around $1,3XX

妳去沙田或者又一城睇o下...唔買都可以聽o下人o地意見 ma~

男爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

九龍灣有間上樓羽絨店, 小朋友羽絨褸最貴都係3佰元左右, 佢地話有80%down

珍珠宮

2024年龍年勳章

原文章由 小聰 於 07-11-28 15:06 發表
九龍灣有間上樓羽絨店, 小朋友羽絨褸最貴都係3佰元左右, 佢地話有80%down

有冇詳細地址?

男爵府

我估小聰所講果間應該係羽x店
我上2個禮拜就買左件比個囝,中褸hk$3xx,有d做緊特價二百幾蚊
德福大廈7樓....樓上燕窩對面
荃灣南豐x樓....好似係永x旅遊對面
旺角彌敦道都有....信和附近

[ 本文章最後由 fi-fi 於 07-11-28 18:45 編輯 ]

大宅

請問旺角個間近邊度 ?

我上2個禮拜就買左件比個囝,中褸hk$3xx,有d做緊特價二百幾蚊

QUOTE:

[ 本文章最後由 fi-fi 於 07-11-28 18:45 編輯 ]

大宅

請問有甚麼可以代帶羽絨因為係香港唔用.

男爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 #6 fi-fi 的文章

yes, 就係呢間:lol:

別墅

原文章由 wsc 於 07-11-28 22:28 發表
請問有甚麼可以代帶羽絨因為係香港唔用.

你可以去銅鑼灣TIMESQUARE逛逛.

那裏有 AIGLE, PRO-CAM FIS, 等等.......

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Hi

在信和附近會有人派街招, 如果我無記錯, 樓下有一間意粉屋 (希望意粉屋未搬)

原文章由 wsc 於 07-11-28 22:22 發表
請問旺角個間近邊度 ?

...

男爵府

係呀,有人派傳單...意粉屋樓上都有一間買羽絨(呢間成日上電視嫁),不過唔係呢間....應該係呢幢大廈隔離果幢

原文章由 小虎與點點 於 07-11-29 01:22 發表
Hi

在信和附近會有人派街招, 如果我無記錯, 樓下有一間意粉屋 (希望意粉屋未搬)

男爵府

我係網上搵到個電話喇...
Be-Concept羽絨店
查詢熱線:2750 8302

原文章由 fi-fi 於 07-11-29 08:25 發表
係呀,有人派傳單...意粉屋樓上都有一間買羽絨(呢間成日上電視嫁),不過唔係呢間....應該係呢幢大廈隔離果幢

大宅

試下去西田睇睇, 之前我係sogo買左件90% down 長褸, 大約$500, 聽說西田都有得賣, 加上現在好似做減價, 去look look 啦

首頁

尾頁

跳至