親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

我老公話跟團好d, 唔駛煩:tongue: , 跟團行程係點ga? 住邊間hotel , 佢地會唔會迫你地買野ga?大約團費幾錢?

子爵府

原文章由 axa 於 07-11-27 11:34 發表
我老公話跟團好d喎, 唔駛煩:tongue: , 跟團行程係點ga? 住邊間hotel , 佢地會唔會迫你地買野ga?大約團費幾錢?

暑假尾我跟過永安到長隆動物員及水上樂園, 那次住廣州白雲機場的Novotel, 那團去了兩個買野的地方而有餐自費餐導遊就介紹咗我們去食客家菜, 不過現在不知行程有否改動呢?

男爵府

我11月中跟永安去長隆...團費+保險$618..+$100導遊費..
如果你唔買野...係一蚊都唔使呀~~

住ramada廣州..

第一日好早去集合..then去到番禹就去冬虫xx 參觀...食晏..再入長隆動物園...徬晚出去...去dinner..入返去睇馬戲...去hotel..

第2 日x 魚公園...去鉅記..返深圳...

原文章由 axa 於 07-11-27 11:34 發表
我老公話跟團好d喎, 唔駛煩:tongue: , 跟團行程係點ga? 住邊間hotel , 佢地會唔會迫你地買野ga?大約團費幾錢?

男爵府

我暑假跟過中旅, 第一晚酒店好正, 第2晚普通都ok. d自費就無去, 骨, 不過d團友話好一般. 有去買honey, 豬2繩既珠寶, 除左長隆, 有車接送, 其他都係行下, 都無所謂既.

別墅

Mcube
導遊ok嗎? 會唔迫你地買野ga(唔買就比說話你地聽) ? 同埋第一日好似好多節目喎, 會唔會動物園唔夠時間行呀?.....

原文章由 Mcube 於 07-11-28 17:06 發表
我11月中跟永安去長隆...團費+保險$618..+$100導遊費..

住ramada廣州..

第一日好早去集合..then去到番禹就去冬虫xx 參觀...食晏..再入長隆動物園...徬晚出去...去dinner..入返去 ...

男爵府

導遊係新丁..冇咩特別好..都ok啦..佢唔會理你買唔買的..我地一共10人去..去到冬蟲夏草佢地會有soup比你試...$20..你可揀唔飲..honey 場..我地都冇買野..其實冇人理架...

不過你問得好...行動物園係唔夠時間..因為我地去果日好多學校既小朋友..中學生學校旅行..超多人...個導遊都話佢都未諗過咁多人...
原文章由 axa 於 07-11-29 11:32 發表
Mcube
導遊ok嗎? 會唔迫你地買野ga(唔買就比說話你地聽) ? 同埋第一日好似好多節目喎, 會唔會動物園唔夠時間行呀?.....

別墅

唔該晒你呀Mcube:-P

男爵府

Mcube

我又係11月中跟完永安去長隆,行程同你一模一樣,$659住長隆酒店,係呀唔買野真係無乜消費

永安ok

原文章由 Mcube 於 07-11-28 17:06 發表

住ramada廣州..

第一日好早去集合..then去到番禹就去冬虫xx 參觀...食晏..再入長隆動物園...徬晚出去...去dinner..入返去 ...

首頁

尾頁

跳至