親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

家熹媽:

大家咁話啦...我指係同老公恩恩愛愛, 白頭到老! 有好老公在身邊萬事足, 大家都要好好珍惜!

嘩, 你泰國去完又去, 我去過曼谷兩次咋, 相信短期內都唔會去第三次了! 你下個月又去台灣, 之後又去韓國? 你去旅行都幾密下喎..真令人羨慕!

生左啊女頭三年, 都無出過門, 因為唔捨得離開佢, 帶佢出門又辛苦自己又辛苦佢, 之後幾年, keep住一年去一王兩次旅行咁多啦...如今啊女8歲了, 東南亞的主要幾個國家各去了一至二次, 我媽媽都概噗一句, 如今新一代的小朋友, 玩下手出門次數比活了幾十年的大人還多...

如果你下星期出發, 天氣應該還可以, 不至於太冷, 不過, 上海始終係一個大城市, 好難同泰國的resort相提並論, 你還是調節一下expectation罷! 我本人深信, 同深愛的人旅行, 那裡也是天堂...哈哈, 我結了婚十年, 仍然愛浪漫!

原文章由 家熹媽咪 於 07-11-10 20:01 發表

CHEAPBOMBOM :

我又唔敢丙我老細 , 哈 ~ 今年自己都冇打算過要出國過週年紀念 , 難得老細主動開聲 !

講真架 ! 中國大陸既地方 , 我一值都不太好感 , 或者係因為之前去過既地方都唔係太難忘 , 今次老細話去上海 , ...

子爵府

原文章由 cheapbombom 於 07-11-10 21:07 發表
家熹媽:

大家咁話啦...我指係同老公恩恩愛愛, 白頭到老! 有好老公在身邊萬事足, 大家都要好好珍惜!

嘩, 你泰國去完又去, 我去過曼谷兩次咋, 相信短期內都唔會去第三次了! 你下個月又去台灣, 之後又去韓國? 你去旅 ...

哈哈 ~ 多謝你先呀 ! 真係大家咁話喇 !

今年真係算幾好彩 , 未計呢次同下個月 , 今年我同個仔去咗2次台灣 , 1次泰國 , 所以自己真係冇諗過年尾重可以去呀 ! 都係果句 , 多謝老細先啦 !

下個月話去台灣 , 而家未知成唔成事 , 因為本身係因為個台灣朋友早幾日生咗 , 下個月過去係想飲佢滿月果餐 , 但今日覆過機票 , 都成2千4蚊張飛呀 ! 好甘呀 !!! 韓國係因為大家都未去過 , 加上老細好想去落雪地方 , 都唔知佢地點屎 , 2仔爺都哮喘 , 重要去 D 咁涷既圬地方 ! 唉 ~ 真係冇佢地收 !

正如你話齋 , 家陣D細路真係太幸福 , 我仔出到而家 , 出過10次門 , 佢Daddy 成日話 , 得果7歲人仔 , 坐飛機重多個佢人5咗卅十幾年人 !

我地有上網睇過上海d天氣呀 ! 而家好似話11度 , 死啦 ~ 都唔知係咪堅 , 我可能都要帶定件羽絨隱陣呀 !

係呢 ? 想問你 , 你有冇食過艾美既自助餐 , 佢地有2間食店好似好得手 , 我都係上網睇返嚟 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

子爵府

Cheapbombom :

返咗嚟成個星期先上嚟覆你 , 好多謝你之前 既分享呀 ! 今次上海遊 , 雖然得3日 , 但真係好開心 , 我同我家老爺都好鍾意間酒店呀 ! 佢重話下次一定會介紹朋友入住 ! 呢幾日忙d , 等過幾日得閒d再upload d 相比你睇 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

首頁

尾頁

跳至