跳至

首頁

尾頁

別墅

我發現每次同阿b出過街之後嗰幾日,阿b都特別"扭",昨日同佢出咗街,佢今日"扭"咗成個下午要人抱(平時佢肯自己瞓床仔),唔抱佢佢就喊到收唔到聲(平時係肚餓先喊),你哋阿b會唔會咁?

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

係咪街到 d 空太混濁,搞到佢個鼻唔舒服呀

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

可能佢想去街街ar~
我亞b都都試過,同佢出左幾日街之後如果吾同佢出街行下佢就會扭,可能出街多野睇.地方空礦,空氣又流通.好多b都鐘意出街.

複式洋房

我阿b初時都係咁,阿媽同隔離屋嬸嬸不約而同話,當你每次帶完阿b出街之後,行緊返屋企之時,要不斷o係阿b耳仔邊叫佢個名同提醒佢返緊屋企,佢o地話呢個唔係迷信o既做法,只不過係提醒bb返到屋企就唔好成日掛住去街,因為bb去過一次街就會成日"囉囉luen"想再去咁解

原文章由 dannypang 於 07-10-27 18:12 發表
我發現每次同阿b出過街之後嗰幾日,阿b都特別"扭",昨日同佢出咗街,佢今日"扭"咗成個下午要人抱(平時佢肯自己瞓床仔),唔抱佢佢就喊到收唔到聲(平時係肚餓先喊),你哋阿b會唔會咁? ...

複式洋房

我呀b都係甘,出左一日街之後,夜晚就勁喊 ,
俾左"保嬰x"佢食,就好d...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 joeylui 於 07-10-27 23:38 發表
我呀b都係甘,出左一日街之後,夜晚就勁喊 ,
俾左"保嬰x"佢食,就好d...

你有無整米袋比亞b?
我b都係咁,不過正左米袋比佢真係好d,傳統既野有時都要試下.

首頁

尾頁

跳至