烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

民房

幾個月前買咗個 Delonghi 既 Oven
型號 ADGIEO2079
屋企剛裝修完先得閒試,點知只有燈著個爐完全唔熱。驚自己唔識用所以搵多幾個朋友試。最後結論果然係壞。因為工作忙一路無時間處理。今日打去佢地維修部話要成部嘢抬上去佢地度。我話咁重點抬,佢話可以俾180元收件貨去整。我部機用都未用過成千三蚊。。我而家考慮緊好冇掉咗去買部新。
所以買新機真係要盡快試。
同埋唔會再買Delonghi 廸朗奇 既任何産品。 個客戶服務熱線個高小姐仲要好膠寸。
上網睇返原來有其他人都係買咗未用就壞。 唉。。。

男爵府

回覆 FreshGreen 的帖子

噢!

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

FreshGreen 發表於 14-5-26 15:16
幾個月前買咗個 Delonghi 既 Oven
型號 ADGIEO2079
屋企剛裝修完先得閒試,點知只有燈著個爐完全唔熱。驚 ...
係等左好耐都唔熱呀??
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

民房

係等好耐一啲都唔熱。只有燈同計時既聲

男爵府

Simple is the best.

大宅

它的維修服務真的很差, 我也有一部焗爐用咗未夠兩年便壞了, 由於維修部只會在星期一至五9am-5pm 開門, 而且要自己抬部焗爐去, 於是請咗半日假攞去整, 佢本來話維修要兩至三星期, 咁都無辦法啦, 但係到依家已經過咗三個禮拜, 佢都仲未通知我壞咗啲咩, 打電話去問又無人接聽, 只有留言, 留咗言又唔覆我, 依家都唔知點算好...

水晶宮

delongxx 同 telfxx 既焗爐都唔會買......

禁止訪問

水晶宮

PoppyPearl 發表於 14-5-26 17:20
tefxx? 係咪?
我用緊 , 除左無淨下火都無乜吾好, 買電器好睇彩數.
我見身邊人通常用 2-4年就開始出問題....

佢個爐溫又唔 check 清楚就賣俾人....見而家 30升嗰部好多人要攞番原廠重新調溫 ( 雖然都有人自己識調) ...但都好浪費時間....

禁止訪問

男爵府

THX

大宅

回覆:FreshGreen 的帖子

我都買左,一買回來就唔夠熱,激c

大宅

嘩, 我仲諗住買呢個牌子, 咁有無咩牌子推介??

民房

呢d野都睇你好吾好彩姐,電器呢家野

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:delongxx+同+telfxx+既焗爐都唔會買......

原帖由 tammy2008 於 14-05-26 發表
delongxx 同 telfxx 既焗爐都唔會買......
我都用緊telfoxx , 我用左5年了, 電器真係好睇彩數

首頁

尾頁

跳至