在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

I wish your "小公主" shine like a pearl and happiest like a bird.

Show the below to her

"Congrats to your test result and that your mom will give you happy, secure, love and the wonderful feeling that stay longer than ever. Love, Aunt Polly"

原文章由 HPChingchingma 於 08-11-14 13:50 發表
今晚兒子夜 時, 係我寶貝小公主明珠天使甜心可人兒的生日...

各位姨姨幫口祝賀下佢..不知可不可以 ........

昨晚好開心, 佢考測成績幾好. 無幫佢溫. 成績都唔錯.

只係買左 一件粉紅色比賽衣給她, 但著得好靚. ...

男爵府

$400 對我黎講實在貴耶, 那我們可以一同吃lunch, 唯有分開坐啦! 其實Vienna 兩年前都睇過Nutcracker, 佢覺得d 衫好靚, 但就冇咩耐性 "yuk" 身 "yuk" 勢, 又要去bathroom, 所以我知佢其實都唔會好留心, 我只不過係想佢地學習欣賞 藝術. 所以唔想買貴tickets 啊!

那我們分開買tickets 好了, 咁我可以點樣買tickets? 可以係Tom Lee 買嗎? (任何一分店也可以買?)

原文章由 SandyKL 於 08-11-14 01:36 發表
AK,

26號冇問題,但$140應該係最高果層,睇得會辛苦喎,我想坐舞台果層,唔知$400果隻飛得唔得呢?我會帶Yola去睇。如果你覺得$400飛唔划算,咁我地可以約埋一齊食晏,分開坐一樣得,希望你唔好介意,上次我睇到瞓著左就係買最平飛, ...

男爵府

又睇唔到最新的posts...我已經contacted 站長, 又emailed 佢我地呢個topic 既 link...點解仲未可以解決到架~~??

男爵府

我想去, 但我11月個個sat and sun 都full 左喇, 係 kids' birthday parties and weddings....

原文章由 HPChingchingma 於 08-11-14 13:49 發表

車仔>>

Annie 想 12月有 FUNCTION.

無人回應佢.

我就話最少有我麻.

咁你點??
有興趣, 人少的都 OK 喇.

1 1 月去完 LAVENDER GARDEN ,
1 2 月再和 ANNIE 聚下喇. ...

琥珀宮

係咪網上訂票?可以幾早呢?

原文章由 chelsea 於 08-11-14 14:17 發表
Ticket available from Oct 15th, only recently I knew the early appointment can be made.

琥珀宮

我地不如開Part 5啦,等我開勒,試下會唔會咁。

原文章由 AKLAMY 於 08-11-14 15:00 發表
又睇唔到最新的posts...我已經contacted 站長, 又emailed 佢我地呢個topic 既 link...點解仲未可以解決到架~~??

琥珀宮

開左新版Part 5,AK你睇下係第5版會唔會冇咁既情況。

首頁

尾頁

跳至