在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

no worries Chelsea...thanks for your offer anyway. It was very kind of you.

Sandy,
Should we go ahead to book the tickets then? My friend will take her p.6 girl with us too. Should we just book the tickets online or go somewhere to buy them?

Anyone else wants to go to watch 水色天香 with us on 22nd Nov (Sat)?????????????

原文章由 chelsea 於 08-11-11 18:02 發表
ai ya, our path crossed differently.

The show is not in the promotion list this quarter.

男爵府

我又睇唔到喇~~剛剛sent msg 去站長問, 希望佢可以為我解決啦...

男爵府

Sandy, my friend wants to buy a $ 120 ticket (her daughter can have a student ticket I guess). Are you okay to buy $120 ticket (your daughter can have a student ticket too) ?

Pls let me know ASAP, then we can make a booking. Thank you.

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 PrettyBlackRose 於 08-11-11 09:34 發表

珊迪,

oh...thanks you

家下要留意位先施幾時減價至得

我好想買呀
不過...個佬成日話...會電死我
然後我d肥糕會委縮...我就好怕

琥珀宮

如果可以買$160果隻飛最好,我女都一樣可以買學童票,唔得既話,就買$120,我驚位置唔好,咁遲仲有票買嗎?

原文章由 AKLAMY 於 08-11-11 21:40 發表
Sandy, my friend wants to buy a $ 120 ticket (her daughter can have a student ticket I guess). Are you okay to buy $120 ticket (your daughter can have a student ticket too) ?

Pls let me know ASAP, ...

琥珀宮

係咪一盒可以食到3個月呢?咁1盒幾多錢呢?

原文章由 chelsea 於 08-11-11 15:09 發表
I just ordered 16 boxes to fully utilise the shipment space, how many do you want?

琥珀宮

上完堂今晚攰勒,明晚再傾

子爵府

原文章由 ABCD媽咪 於 08-11-11 23:07 發表

我好想買呀

honey,

珊迪教我, 開住電氈一陣, 暖左張床
就可以較細番 / 熄左個電制
跟住就 sleeping

天寒地凍攤係張凍冰冰的床
真係好辛苦

琥珀宮

攪咩,今日你地去哂冬眠呀?

琥珀宮

熊玫瑰:

係雪房瞓都好過存在係水深火熱中。

琴晚Yola阿姐唔記得帶張中文工作紙番黎,冇得做,又俾老師寫手冊欠功課勒。 火唔火滾呢?真係需要入雪房冷靜下。

原文章由 PrettyBlackRose 於 08-11-11 09:27 發表

珊迪,

而家天氣凍左 la, ng 駛去雪房 la
返來 icu 先, 慢慢來.....

我尋晚咪又吐血
我個仔又帶漏功課 la

男爵府

Sandy,
我明早會訂購 tickets, 因為現已過了電話訂購時間, 希望仲有位啦 ~~

ABCD,
我都係Ma On Shan 住!

男爵府

原文章由 ABCD媽咪 於 08-11-11 23:07 發表

我好想買呀

想笑c 我乎?????????

子爵府

原文章由 SandyKL 於 08-11-12 18:50 發表
攪咩,今日你地去哂冬眠呀?

我係樹, 無冬眠 WOR

子爵府

原文章由 SandyKL 於 08-11-12 19:45 發表
熊玫瑰:

係雪房瞓都好過存在係水深火熱中。

琴晚Yola阿姐唔記得帶張中文工作紙番黎,冇得做,又俾老師寫手冊欠功課勒。 火唔火滾呢?真係需要入雪房冷靜下。

珊迪,

帶漏野無得做 ---> 寫手冊
做好左無帶到 ---> 寫手冊

此乃家常便飯

琥珀宮

AK,

我上網睇過,好似冇飛賣勒,好似淨係得元朗有飛賣,咁遠我就唔去勒,荃灣大會堂仲可以。

另外想唔想去睇《胡桃夾子》?香港芭蕾舞團演架,想帶Yola去睇,好耐之前我睇過一次,果次居然 ,情節啱小朋友,唔啱我呢個大人。

原文章由 AKLAMY 於 08-11-12 20:50 發表
Sandy,
我明早會訂購 tickets, 因為現已過了電話訂購時間, 希望仲有位啦 ~~

ABCD,
我都係Ma On Shan 住!

琥珀宮

熊玫瑰:

聽天氣報告,黎緊幾日溫度又逐漸上升,唉!真係玩死囉,仲幫Yola換左冬季校服,佢學校通告12月1日換季,但今日聽佢同學仔既媽咪講全班今日只有一位同學仔冇換季咋。

原文章由 PrettyBlackRose 於 08-11-11 09:32 發表

珊迪,

我又係 ar, 好乾燥 ar
個 lip 又係好乾
個鼻敏感又出動 la

琥珀宮

熊玫瑰:

記得通知埋我,唔該! 永安大減價我都"搣士"左。

原文章由 PrettyBlackRose 於 08-11-11 09:34 發表

珊迪,

oh...thanks you

家下要留意位先施幾時減價至得

琥珀宮

收到、收到。

原文章由 PrettyBlackRose 於 08-11-11 09:36 發表

鍚番....鍚番....

琥珀宮

熊玫瑰:

今日係Catalog買左對麖皮靴,好抵,做緊減價,原價$599,因為係會員,有95折,買兩件貨品有9折,依家$53x.x買到,都好抵吓。買左拎住一大袋番到屋企,一開門俾支冷箭射埋黎,我諗你都知呢支箭係邊個放架啦。

原文章由 PrettyBlackRose 於 08-11-11 09:40 發表

hahhahahah, 你兩公婆同我地一樣呀
我買鞋, 衫, 袋
我老公買沙煲瓦撐

琥珀宮

係啦,男人表面對購物冷感,佢地咪仲死火,女人喜歡買碎散散既不同貨品,佢地一係唔買,一買就大大件,又貴又唔等洗。

原文章由 chelsea 於 08-11-11 15:10 發表
Ya, we can speak so lound "又唔係用佢既錢買" ya, i am only consume the common space only. Even I bought things for the kids, same comment as well.

首頁

尾頁

跳至