跳至

首頁
12345...13

尾頁

大宅

各位壽星媽爸:

【1歲生日大晒】好快舉行啦!好緊張呀~~~

以下是給各位參加者的備忘資料。

會場:九龍麗東酒店
(1/F的園林閣Gardenia Cafe & Bar)(Tea Buffet)
地址:旺角界限街66號
日期:6/1/2008(星期日)(3:00-5:30pm)

當日程序:
14:30  義工爸媽及老師朋友集合,作最後準備
15:00  恭迎各位入席(請不要早到場)及拍蛋糕照
15:30  司儀致辭
16:00  遊戲時間(眼明手快顯精靈)
16:15  遊戲時間(為食王大晒)
16:45  豐富大抽獎(每個壽星1份,有大份有小份)
17:20  清場

重要備忘:(必須看看!)
(1) 必須記好自己的編號,點名時告知點名員會順暢D。

(2) 到場即到點名處點名及取LABLE(附有家庭編號及台號),必須必須跟台號入座。
(3) 由於會場不大,不設獨立母乳餵哺室,BB車也需摺合。
(4) 每個遊戲會抽BB出黎玩,會有禮物,而其中一個遊戲要用紗巾,請各家庭準備紗巾一條啦!
(5) 為環保出力,建議自備環保袋或紙袋袋禮物。
(6) 駕車家庭留意,酒店車位要到之前一日先知有多少,但都係只得幾個,在酒店後面都有一個收費停車場可拍,要預多少少時間呀!

(7) 非常多謝老師朋友及搞手努力不斷,餒敗餒試去搵贊助,終於有DD(不過唔多)。由於部份贊助商需要參加者填交簡單個人資料,以便換取禮物,故此請自備原子筆。
(8)請準備心情,熱切期待一齊互祝心肝定一歲生日的大聚會!

[ 本文章最後由 kithung 於 08-1-2 10:55 編輯 ]

大宅

1. kithung 2大1小 (搞手)
2. qqbb0128 2大1小 (搞手)
3. 暖暖媽咪 2大1小
4. 冰琪 2大小
5.
6.
7.
newborn: 3.03kg, 47cm
1st year: 10.05kg, 74cm

珍珠宮

畀面勳章

我係二月份BB,唔知道可以參加嗎

4. 冰琪 2大小
5.BB女女 2大2小
6.
7.

大宅

4. 冰琪 2大小
5.BB女女 2大2小
6. xoboy1125 2 (or3)大1小 + Parking
7. ...

[ 本文章最後由 xoboy1125 於 07-10-5 19:08 編輯 ]

大宅

請問有 free parking 呢?

洋房

1歲生日大哂生日報名處

YAMKA媽咪 -- 2大1BB

男爵府

原文章由 YAMMYSHING 於 07-10-2 20:02 發表
YAMKA媽咪 -- 2大1BB

ZOZO2005-- 2大1小

洋房

[quote]原文章由 xoboy1125 於 07-10-2 19:17 發表
4. 冰琪 2大小
5.BB女女 2大2小
6. xoboy1125 2 (or3)大1小
7. JoecandyJodie 2大1小:-P

禁止訪問

大宅

已約左幾個媽咪搞, 有興趣就報名啦~~~~~
日期:6/1/2008(星期日)(3:00-5:30pm)
地點:九龍麗東酒店(Tea Buffet)
人地:大約120人(以報名先後次序安排)
費用:$100/1大人,已包所有費用(3歲以下小童免費)
節目:唱遊世界、大抽獎、BB爬行比賽、集體遊戲(bb&大人)、bb免費禮物等等...(遊戲會繼續+務求bb生日勁開心haha.... )
食物:下午茶自助餐由酒店供應4類沙律、10類熱盤、7類甜品、2類飲品(任食任飲).
酒店:http://www.newtonkln.com/chinese/index.htm

注意:有興趣一齊搞既媽咪可以一齊做搞手,報名後一定要pm我電話以方便聯絡.

4. 冰琪 2大小
5.BB女女 2大2小
8.YAMKA媽咪 -- 2大1BB
9.ZOZO2005-- 2大1小
10.happystar 2大1小
11.jessica 2大1小1b(未知,可能得1大1小)

小童點計呀????

[ 本文章最後由 jessica_mei 於 07-10-3 16:13 編輯 ]

大宅

想問下你地d bb係0701 bb? or 其他月份架.
因為我好似冇咩點見你地既.?-( ?-( 幾時係cut off time
家姐~妹妹

洋房

原文章由 wynnekitty 於 07-10-3 15:04 發表
因為我好似冇咩點見你地既.?-( ?-( 幾時係cut off time

想問你地呢個同唔同之前 有個媽媽post 既一樣架

別墅

原文章由 meiji 於 07-10-3 15:17 發表

係呀, 我都想問呢個問題, 而家咪有兩個1歲party?

伯爵府

原文章由 meiji 於 07-10-3 15:17 發表

meiji,

唔係同一個媽咪黎架! 我都參加左精叻同盟會之前POST出黎個PARTY~ 都唔係麗東, 精叻同盟會係皇家太平洋攪呀~

翡翠宮

canies : 2大1B
pls pm me after confirmed, thx~

複式洋房

elaineho73...我今次都有參加精叻同盟會個個呀,上次個媽咪攪得好好呀,好期待1月1日來臨呀:lol: 到時見

複式洋房

4. 冰琪 2大小
5.BB女女 2大2小
12. Moon 2大1BB

別墅

我又要去~

4. 冰琪 2大小
5.BB女女 2大2小
12. Moon 2大1BB
13.venusbaby 2大1bb

大宅

有呀!

原文章由 xoboy1125 於 07-10-2 19:18 發表
請問有 free parking 呢?

大宅

第3個係我個鄰居, bb都係1月,佢1月尾我1月頭
"bb女女" 係2月份bb....一齊玩無所謂啦!
因為要先付酒店,所以截止日期係31-10-2007

原文章由 wynnekitty 於 07-10-3 15:04 發表

首頁
12345...13

尾頁

跳至