跳至

首頁

尾頁

民房

各位荃灣媽媽,
請問荃灣區邊到有啲靚嬰兒衫買呀! 我個BB下個月出世啦~

民房

原文章由 ANAN888 於 07-9-22 18:02 發表
各位荃灣媽媽,

前日行過荃灣路德圍附近, 收到張買日本童裝嘅傳單, 有間新樓上舖係安富大廈3樓(即杏花樓上面), 見得閒, 就上咗去睇吓! 都ok喎! 我買咗對鞋比我個仔, 之前係出面見過, 呢到就平好多, 大多數貨品都係由初生嬰兒至四/五歲嘅size, 你都可以去睇睇, 有條link可以入去望望 http://genkibaby.spaces.live.com.

大宅

早d見到呢個topic就唔駛今日買衫仔,可以睇埋先!

複式洋房

終於有時間去睇睇啦~ ok喎! 我都買咗幾件衫比我仔仔, 啲款係出面都好少見, 上次同個仔返playgroud, 着咗件hipo, 同兩個小朋友一樣, 有啲唔係太好喎~~~

原文章由 ANAN888 於 07-9-22 18:02 發表
各位荃灣媽媽,

大宅

原文章由 YANGI 於 07-10-22 14:53 發表
終於有時間去睇睇啦~ ok喎! 我都買咗幾件衫比我仔仔, 啲款係出面都好少見, 上次同個仔返playgroud, 着咗件hipo, 同兩個小朋友一樣, 有啲唔係太好喎~~~

...

d 款其實成日見, 上網買幾十蚊, 呢度買過百, 一d 都吾抵.
係旺角, superbaby 都有好多 elfin doll 都買得好平.

民房

原文章由 Edith.C 於 07-10-23 17:22 發表

d 款其實成日見, 上網買幾十蚊, 呢度買過百, 一d 都吾抵.
係旺角, superbaby 都有好多 elfin doll 都買得好平.

where is superbaby in Mongkok ar?b

大宅

原文章由 candicepoon 於 07-10-25 04:08 發表

where is superbaby in Mongkok ar?b

你係咪 pampers 會員, pampers 寄 d 野黎, 有d 有折扣既商店, 其中有 superbaby 架.

首頁

尾頁

跳至