跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 cloudybobo 於 07-9-10 18:20 發表

真的! 你住天水圍,搭269D一程車就到啦! 不過印象中要200多元(有4、5隻碟)。

除咗元朗同屯門外,其他地方都會去。
..咁如果2百蚊...有咁多隻...都幾好喎..
雖然我在線,但可能行開左

男爵府

原文章由 yinmelody 於 07-9-10 18:18 發表

係咪你打字嘈醒佢呀

我囡囡細個時,少少聲都好易醒,現在已經進步咗好多..........

你今晚唔駛煮飯咩!

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 angeljj 於 07-9-10 19:16 發表

我囡囡細個時,少少聲都好易醒,現在已經進步咗好多..........

你今晚唔駛煮飯咩!

未煮呀~~~~
你呢...

男爵府

原文章由 yinmelody 於 07-9-10 17:57 發表
點解.....我係得返我同你.其他人走晒...........?-(
我都話...好小肖珍..mami..入黎架啦
你平時同個囡去邊度多呀.

等我點吓名先:

SHIRLEY62604----------上幼三提子組
穎穎媽媽----------------- 上幼三提子組
LOKLAM.MAMA----------上幼三提子組
TUNG.TUNG.------------上幼二

CLOUDYBOBO-----------下幼三香蕉組
YINMELODY--------------下幼一熊貓組
ANGELJJ-----------------下幼三香蕉組

我又有錯呢?

男爵府

原文章由 yinmelody 於 07-9-10 19:34 發表

未煮呀~~~~
你呢...

今日囡囡唔舒服食粥,我等老公食外賣.....:mrgreen:

今日唔駛煮飯,好爽呀!

超級版主

原文章由 angeljj 於 07-9-10 19:39 發表

等我點吓名先:

YINMELODY- ...

我想要呢個list...好耐啦...不如等樓主copy..上第一個post度..等大家easy睇丫

超級版主

原文章由 angeljj 於 07-9-10 19:43 發表

今日囡囡唔舒服食粥,我等老公食外賣.....:mrgreen:

今日唔駛煮飯,好爽呀!
..
有無油炸鬼呀....我都想食.........
但我已經買左餸啦

超級版主

eeee...你同cloudy.....同班喎

超級版主

DEL

[ 本文章最後由 yinmelody 於 07-9-10 20:06 編輯 ]

男爵府

原文章由 cloudybobo 於 07-9-10 18:14 發表

點解要食消炎藥呀? 仲有一支放雪櫃的應該係抗生素,有D醫生好無良,本來抗生素最少要食三日,又一次我個囝發燒,去咗一個無睇開的醫生度睇,佢話佢喉嚨發炎,要食抗生素,我問咁你開幾多日藥比我,佢答兩日。 我問兩日? 點解抗生 ...

我囡囡把聲都變埋,痰多,醫生話喉嚨是發炎,所以要食抗生素三日,
咁你睇開邊個醫生呀? 比多個選擇我麻.

別墅

hi~~
又多一個同班同組同學真係好 ,今日帶左阿仔阿女去迪士尼好累

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

各位上幼三的媽媽,你哋覺得呢班的老師給你哋的印象好嗎? 呢班的同學多唔多喊呀?

原文章由 angeljj 於 07-9-10 19:39 發表

等我點吓名先:

YINMELODY- ...

子爵府

原文章由 潁潁媽媽 於 07-9-11 00:20 發表
hi~~

迪士尼現在是否好似廣告咁玩玩水呀? 我去迪士尼都唔會覺得好累,但去海洋公園就諗起都覺得累

超級版主

原文章由 潁潁媽媽 於 07-9-11 00:20 發表
hi~~
...
尋日變左係你去..唔係樓主去呀....
有咩收穫呀

超級版主

早呀....

子爵府

yinmelody,

早晨呀! 嘜你咁早呀!

子爵府

原文章由 angeljj 於 07-9-10 20:14 發表

我囡囡把聲都變埋,痰多,醫生話喉嚨是發炎,所以要食抗生素三日,
咁你睇開邊個醫生呀? 比多個選擇我麻.

你個囡點呀? 今日返唔返到學呀? 囝平時睇開黃國榮醫生。

超級版主

..依家返學....我都係9點度彈起身架啦

超級版主

原文章由 cloudybobo 於 07-9-11 09:38 發表

你個囡點呀? 今日返唔返到學呀? 囝平時睇開黃國榮醫生。

你地個個都睇黃國榮既?-(?-(?-(

侯爵府

受埋我玩, 我個女都係k1, 上幼三 蘋果組

首頁

尾頁

跳至