嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

真係好難揾
揾咗幾間萬寧先揾到
好彩昨日$36.9再有10% off
生於2007年2月17日(3.93kg), 我是水瓶豬 :-D
Welcome to my blog
http://hk.myblog.yahoo.com/sorbpapa

男爵府

我估有些媽咪誤會左啦.

我地而家講緊既系Huggies加厚濕紙巾160片補充裝. 平時屈記 / 萬記都一直賣緊$36.9 /$39.9 / 有時$40幾咁, 而且佢個簿盒系根難找架, 我系bb 問時佢地都無呀, 而家系萬記買$36.9 + 簿盒, 我即刻搶購晒5包, 好開心.

如你地講緊20幾蚊果隻, 我估唔系加厚同埋160片補充裝lee隻啦. 80片裝我就見過買$27個幾, 如系160片片加厚裝就從來未見過咁平啦.

伯爵府

虎到金來勳章

加厚160片補充裝我在藥房買過最平$25(現已加到$28-30)
80片薄身濕紙巾最平$40/3包

男爵府

加厚refill 160張我o係藥房買開都係$26.5

你同manning/watson比梗係一定無咁平啦

原文章由 24112006 於 07-9-17 13:49 發表
我估有些媽咪誤會左啦.

我地而家講緊既系Huggies加厚濕紙巾160片補充裝. 平時屈記 / 萬記都一直賣緊$36.9 /$39.9 / 有時$40幾咁, 而且佢個簿盒系根難找架, 我系bb 問時佢地都無呀, 而家系萬記買$36.9 + 簿盒, 我即 ...

洋房

仲有九折咁好:D

原文章由 Keith0217 於 07-9-17 13:20 發表
真係好難揾
揾咗幾間萬寧先揾到
好彩昨日$36.9再有10% off

大宅

請問旺角區在哪裡可以買到$26.5 ?

原文章由 happyvv 於 07-9-17 14:39 發表
加厚refill 160張我o係藥房買開都係$26.5

你同manning/watson比梗係一定無咁平啦

大宅

我今晚嚮又一城 taste 仲見到有 160 片加厚裝送薄盒, 不過要 $39.9, 如果想買o既 mami 去睇下啦.
子雋 BB

• 27/11/2007--3.06KG10/12/2007--3.125KG//48.1CM13/12/2007--3.27KG//48.8CM20/12/2007--3.63KG//50.4CM11/1/2008---4.45KG13/2/2008---5.42KG//57CM

大宅

我天日再去睇睇先,,真係好想買番果薄盒呀..
如各位媽咪向銅鑼灣,上環,北角,炮台山,太古城見到有既,話比我聽呀..唔該哂
1st Anniversary

複式洋房

真係好難搵,搵左好多間都唔見有!

大宅

North Point英皇道(惠康隔離果間)有 $36.9
(160片+16片+簿盒)

原文章由 mandy_yu 於 07-9-19 11:29 發表
真係好難搵,搵左好多間都唔見有!

男爵府

琴晚o係樂富萬寧見到重有好多!~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

子爵府

加厚refill160張o係藥房買有無大盒裝住架?
我見萬寧160張連大盒$27.5抵唔抵?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 fatpam 於 07-9-19 16:47 發表
加厚refill160張o係藥房買有無大盒裝住架?
我見萬寧160張連大盒$27.5抵唔抵?

你有冇睇錯 160張點會連大盒呀? 連大盒應該係80張黎ga wor!

大宅

太子近荔枝角個間MAN 有4件貸$36.90 (160 +16+簿盒)

大宅

想問0下大家......
知唔知邊間萬寧仲有貨???
我今日去西九龍0個間個sales同我講話應該全線萬寧都冇貨...

大宅

我尋日係惠康買到160片Huggies+16片庄薄盒,價錢$39.9仲有九折添! 個薄盒幾鬼好用

別墅

真的嗎?? 你係邊間買?
原文章由 carolchoi 於 07-9-20 11:29 發表
我尋日係惠康買到160片Huggies+16片庄薄盒,價錢$39.9仲有九折添! 個薄盒幾鬼好用

禁止訪問

畀面勳章

伯爵府

我有一套160 pcs refills+薄盒, 有冇 人有興趣, pm我啦

大宅

請問ne個盒點解咁好用既?我見都幾大個下喎~
同埋huggie's既濕紙巾會吾會吾會好乾嫁,我用johnson藍色0個隻出街用好似好乾咁,因我係屋企會用暖水加乾棉,所以好少用濕紙巾~

--------------------------------------------------------

首頁

尾頁

跳至