跳至

首頁

尾頁

大宅

http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=album&mid=83689&folderid=1477119

有興趣請留言喔

複式洋房

請問有乜 size

原文章由 Celeste_tsangcl 於 07-9-1 16:45 發表
http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=album&mid=83689&folderid=1477119

有興趣請留言喔

男爵府

我有興趣呀!! 點訂架? 幾耐有貨?

大宅

兩位tuen mun友
size如下
0码:衣长36CM,胸围60CM,肩宽26CM
2码:衣长42CM,胸围68CM,肩宽29CM
6码:衣长50CM,胸围78CM,肩宽33CM

S码:衣长59CM,胸围88CM,肩宽38CM
M码:衣长64CM,胸围96CM,肩宽42CM

L码:衣长68CM,胸围106CM,肩宽45CM
XL码:衣长70CM,胸围110CM,肩宽47CM
XXL码:衣长74CM,胸围120CM,肩宽50CM

0,2,6是小童size

集齊十套以上我就會落單,落單後約五至七天取貨

如有問題可再留言給我

伯爵府

dad, mom, me ~ $120
係120 - 3件, 定係120 - 1件呀??
如果落order幾時有貨呀??
係咪一定要集齊10個先落order呀???

如果係120 - 3件, 我想要, 但係我想黎梗星期四之攞呀!! 因為星期五我地去影樓影相

大宅

係三件的價錢~~
但星期四要可能時間會緊迫咗啲,因一來未有人肯定會訂,或我看看明天的訂單情況,如許可星期四攞到我再PM俾你~~

原文章由 菲比108 於 07-9-2 14:42 發表

如果係120 - 3件, 我想要, 但係我想黎梗星期四之攞呀!! 因為星期五我地去影樓影相 ...

大宅

原文章由 Celeste_tsangcl 於 07-9-2 20:47 發表
係三件的價錢~~
但星期四要可能時間會緊迫咗啲,因一來未有人肯定會訂,或我看看明天的訂單情況,如許可星期四攞到我再PM俾你~~

HI...你收唔收到我PM你呀

大宅

去邊度影相?-( ?-( 哈,八卦下
原文章由 菲比108 於 07-9-2 14:42 發表

如果係120 - 3件, 我想要, 但係我想黎梗星期四之攞呀!! 因為星期五我地去影樓影相 ...

大宅

梗收到啦,老友
原文章由 sweetiecoco 於 07-9-2 21:19 發表

HI...你收唔收到我PM你呀

禁止訪問

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

有無其他不是t-shirt款架? 我想要d母女裝是"日韓款"的。

大宅

一件加$25
原文章由 彤b^^ 於 07-9-3 00:11 發表
hi,
我有興趣dad mom,me呢款,
但係我想問,
我仲有一個小朋友,加多一件衫點樣計?
定係我一定要再要多一套?

大宅

呢個可以只要兩件喎,但我今批只訂呢幾款,費事亂單~~唔好意思
原文章由 晴B媽 於 07-9-3 09:34 發表
有無其他不是t-shirt款架? 我想要d母女裝是"日韓款"的。

[ 本文章最後由 Celeste_tsangcl 於 07-9-3 10:43 編輯 ]

大宅

最新消息:如大家在今晚或最遲明早落單,就可在星期四攞到衫,但落了單嘅朋友請在明日五點前入錢給我~~
我確實落單後,就會pm給大家入數~~

暫有嘅訂單
Sammi~i love family(一套2,M,XXL)$136
Yiho~Dad Mom&me(一套Red,2,M,XL,一套Orange2,6,M,XXL)
共$120+$120+$25=$265
niklaus903~Dad Mom&me(一套Blue,2,M,XL)$120

如朋友有興趣的話可PM電話給我,以方便直接對話

大宅

暫有嘅訂單
1.
Sammi~i love family(一套2,M,XXL)$127
2.Yiho~Dad Mom&me(一套Red,2,M,XL,一套Orange2,6,M,XXL)

3.niklaus903~Dad Mom&me(一套Blue,2,M,XL)$120
4.irissin~(未有size)

[ 本文章最後由 Celeste_tsangcl 於 07-9-3 17:16 編輯 ]

伯爵府

暫有嘅訂單
1.Sammi~i love family(一套2,M,XXL)$127
2.Yiho~Dad Mom&me(一套Red,2,M,XL,一套Orange2,6,M,XXL)
3.niklaus903~Dad Mom&me(一套Blue,2,M,XL)$120
4.irissin~(未有size)
5.菲比108 ~ Dad Mom Me (1set Red, 0, M, XL) + 包剪x (1set 黑邊白色, 0, M, XL).............How Much?

禁止訪問

大宅

我要你個tel no喔,pm俾我~~thank you
原文章由 彤b^^ 於 07-9-3 20:41 發表
thxthx,
咁我加多一件丫,
一共4件,即係me款要2件,
呎碼: 0,2,M,XL
顏色: 紅色
款式: DAD,MOM,ME

禁止訪問

大宅

1.Sammi~i love family(一套2,M,XXL)$127--已過數

2.Yiho~Dad Mom&me(一套Red,2,M,XL,一套Orange2,6,M,XXL)$120+$120+$25=$265--已過數

4.菲比108~Dad Mom&me(一套Red,0,M,XL)
包剪揼(Blue,0,M,XL)$120+$133=$253--已過數

5.彤b~Dad Mom&me(一套Red,0,2,M,XXL)$120+$25

6.Miranda05~Dad Mom&me(一套Red,0,M,XXL)
包剪揼(White黑邊,0,M,XXL)$120+$133=$253

7.窮媽媽~包剪揼(一套Black,2,M,L)

請大家來望望~~如過了數,請回電給我確定~Thank you

首頁

尾頁

跳至