嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

洋房

各位好友:

請問有冇測試皮膚敏感既醫生介紹, 因為小女自一歲開始有"尋麻疹" = 風"冷", 經朋友提點叫我去做皮膚測試, 睇下對咩敏感, 希望各位幫到我.

Monpat

洋房

有, 但偏貴, 可pm我攞資料

大宅

可以巧慮抽血 ( IgE ), 36 usual foods + house dust mite, cost ~$1600. Ask your family Dr. for details. Or PM U if needed.

原文章由 Monpat 於 07-9-1 00:50 發表
各位好友:

請問有冇測試皮膚敏感既醫生介紹, 因為小女自一歲開始有"尋麻疹" = 風"冷", 經朋友提點叫我去做皮膚測試, 睇下對咩敏感, 希望各位幫到我.

Monpat ...
(聲明: 應先向家庭醫生查詢是否適合及有否藥物敏感!)

大宅

hey~~ you can call 養和 "特約門診"問下. 你話關於小朋友皮膚測試敏感的就ok la, i remember 之前做 $8xx 另加診金

大宅

原文章由 Dr.Yonex 於 07-9-2 10:09 發表
可以巧慮抽血 ( IgE ), 36 usual foods + house dust mite, cost ~$1600. Ask your family Dr. for details. Or PM U if needed.

Dr.Yonex

可否也pm醫生d資料給我,因我都想同呀囡驗下

大宅

原文章由 Dr.Yonex 於 07-9-2 10:09 發表

Dr. Yonex,

I also want it too. Please PM me. Thanks.

大宅

To Cyclamen also; Please check PM

原文章由 珀珀,慧慧媽 於 07-9-3 16:15 發表

Dr.Yonex

大宅

Dr. Yonex,

I want to get this. Can you PM to me, Thank you!

大宅

原文章由 Dr.Yonex 於 07-9-3 17:44 發表
To Cyclamen also; Please check PM

Dr.Yonex

唔好意思,請問有無港島區我醫生呀?-( 因我住港島區的

大宅

Consider Dr. Chan Shu Yu.
原文章由 珀珀,慧慧媽 於 07-9-4 14:17 發表

Dr.Yonex

唔好意思,請問有無港島區我醫生呀?-( 因我住港島區的

洋房

Dr. Yonex & kkekg :

多謝你地既回覆, 可否PM給我, [email protected]

MON

大宅

Hi Mon,
Check e-mail. my address for your ref.:
[email protected]
原文章由 Monpat 於 07-9-5 14:01 發表
Dr. Yonex & kkekg :

多謝你地既回覆, 可否PM給我, [email protected]

MON

洋房

Dr Yonex;

Thank you. 請問你真係doctor黎架!

大宅

真係咖~
原文章由 Monpat 於 07-9-5 15:40 發表
Dr Yonex;

Thank you. 請問你真係doctor黎架!

洋房

E貓左俾你啦!

洋房

kkekg:

吾該晒!希望亞囡能夠搵出原因喇!

Mon

複式洋房

Dr. Yonex

我生完bb都10個啦! 之後都成日皮膚敏感仲有濕疹, 我自己都想
check 下對d咩敏感,大概幾錢?

Thanks

洋房

原文章由 Dr.Yonex 於 2007/07/03 16:33 發表
真係咖~
.

Dr.Yonex

大宅

如果可以抽血, ~5 cc, $1600. (36種食物+ House dust mite.)
如果bb, 督手指, 三滴血, $2300, (96種食物), Can PM U.
原文章由 dreaming1001 於 07-9-6 23:30 發表
Dr. Yonex

我生完bb都10個啦! 之後都成日皮膚敏感仲有濕疹, 我自己都想
check 下對d咩敏感,大概幾錢?

Thanks

大宅

Check PM~
原文章由 1233211234567 於 07-9-16 00:49 發表
.

Dr.Yonex

首頁

尾頁

跳至