自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

琴日行街, 見到TIMES SQUARE CITYSUPER有賣好CUTE既HELLO KITTY 輔助坐便器. (日本限定版) 只得$260, 隔離賣BB鞋仔都要$278, 抵抵抵~~~~~ 當然買啦..今日囡囡試用,好鬼得意, 佢好中意.............可惜我唔知點把PHOTO ATTRACT上黎..:-|
親子王國以外之連結已被刪除

大宅

我上星期都見過呀, 乜原來咁平架.... 唔知尖沙咀或沙田有無呢

別墅

輔助坐便器係小馬桶定係用呢個輔助坐便器可以坐上大人馬桶的??

男爵府

Cheukmum

係呀, SALES同我報左價之後都唔信, DOUBLE CHECK ~~ 你試下打電話CHECK下啦, 我念唔會返得太多,因為係日本限定版來架.. GOOD LUCK..

kanaschoi

係用呢個輔助坐便器可以坐上大人馬桶的.. 因為我唔想再費事搞BB的臭臭, 第二比佢熟悉大人的野都好架..所以買輔助坐便器比佢. BB用左兩日了, 幾好..好得意..

原文章由 Cheukmum 於 07-8-29 18:44 發表
我上星期都見過呀, 乜原來咁平架.... 唔知尖沙咀或沙田有無呢

洋房

原文章由 小仙女Mummy 於 2007/07/03 12:29 發表
琴日行街, 見到TIMES SQUARE CITYSUPER有賣好CUTE既HELLO KITTY 輔助坐便器. (日本限定版) 只得$260, 隔離賣BB鞋仔都要$278, 抵抵抵~~~~~ 當然買啦..今日囡囡試用,好鬼得意, 佢好中意.............可惜我唔知點把PHO ...

小仙女Mummy

你試下把PHOTO post 上黎....我see

男爵府

HI, 請問如何POST架? 我都好想同大家SHARE .....

原文章由 1233211234567 於 07-8-31 00:04 發表

小仙女Mummy

你試下把PHOTO post 上黎....我see

大宅

i helped my friend to buy one from times squares citysuper, it's nice!
how about you send the photo to [email protected] and i help to post it out.
原文章由 小仙女Mummy 於 07-9-3 15:31 發表
HI, 請問如何POST架? 我都好想同大家SHARE .....

首頁

尾頁

跳至