美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買, 各位有咩用後意見。 謝謝!
對自己的心誠實!

複式洋房

回覆:HamoBaby 的帖子

我都想知

大宅

我覺得佢有面膜導入+冷凍導頭既模式幾好,可以敷塊mask再導入,快過就咁敷塊mask在面。
但係佢既導出清潔功能我就覺得一般,洗完面再用導出功能好似無乜料到。
清潔面部我反而鐘意用洗面機多D,夠曬乾淨

大宅

回覆:Hitachi 導出導入機N2000好用嗎?

very Good !

複式洋房

Agnes-2011915 發表於 14-3-17 14:07
我覺得佢有面膜導入+冷凍導頭既模式幾好,可以敷塊mask再導入,快過就咁敷塊mask在面。
但係佢既導出清潔功 ...

n2000導出ok呀, 你用咩水and綿呀? 要落妝水and厚綿呀, 不能用toner and麗的

but個溫熱我相信對導出冇咩幫助, 因為隔住塊厚綿, 個面唔係點feel到熱, 咁個毛孔又點會因為佢熱力而張開d呢? 對導入或者有d幫助嘅

至於個cooling, 我覺得好廢, 導入完精華面笠笠咁用個凍頭印印印, 我買回來only用過第1次印鼻鼻, 所以比我揀多次, 我會買n820, 價錢平一大截

另外呢度有jm share過, 在logon買的200幾蚊導出導入機一樣有效, maybe樓主可以試下

別墅

schu413 發表於 14-3-18 02:35
n2000導出ok呀, 你用咩水and綿呀? 要落妝水and厚綿呀, 不能用toner and麗的

but個溫熱我相信對導出冇咩幫 ...
我之前見人地話卸妝水會傷肌底 所以我用toner導 都導到呀 效果都ok 不過我有d疑惑既係 唔知點解 用開果幾日就會導度 無用開 再導就導唔到 導多2日又有野出@@"
溫熱我覺得唔識用會毛孔擴張 記得唔好係同一個位置停太耐
cooling好廢+1 成面精華再印 印到個頭超核突 同埋好似之前有blogger share甘 自己用d收毛孔既棒放入雪櫃 導入完之後再用仲好...
比我揀多次都會買n820

複式洋房

引用:Quote:schu413+發表於+14-3-18+02:35+n2000

原帖由 wingmanmanzz 於 14-03-18 發表
我之前見人地話卸妝水會傷肌底 所以我用toner導 都導到呀 效果都ok 不過我有d疑惑既係 唔知點解 用開果幾日 ...
係咁架,我去yaman 專櫃試機個女仔都話,導出機唔係day1導得出,係幾日後先開始見到dirty, 所以我都係用頭幾日,day1and2少少dirty, day3 開始very dirty

btw. 其實我用清水都導得出少少dirty, but 落妝水就dirty d

wingmanmanzz  我就好好奇點解會甘@0@ 不過我用完innisfree 火山泥會導唔出野  發表於 14-3-18 21:05

複式洋房

引用:Quote:Agnes-2011915+發表於+14-3-17+14:07

原帖由 schu413 於 14-03-18 發表

我舊年11月jp 買n2000要16xx, n820 才10xx, 相差成600 ar

wingmanmanzz  我託人jp買 又係11月 18xx  發表於 14-3-18 21:06

複式洋房

引用:Quote:原帖由+schu413+於+14-03-18+發表n20

我舊年11月jp 買n2000要16xx, n820 才10xx, 平成600 ar
唉…我地呢d 咪就係比個discription 吸引左囉,「温熱導頭令毛孔擴張,令精華更吸收,冰凍頭令毛孔收縮,鎖緊水份」… 好似好合邏輯咁… (後悔洗多左6舊水)

侯爵府

回覆:Hitachi 導出導入機N2000好用嗎?

我剛用了4日,暫時滿意
Step 1: 導出用紅水
(第1日無咩出到,棉好乾淨;第2日就好dirty,可能嗰日拜完山,之後兩日都比第1日dirty)
Step 2: innisfree perfect 9 repair skin 爽膚水(無用棉)
Step 3: 第1日蝸牛gel mask,第2日innisfree strawberry yogurt recipe pack,第3日蝸牛面霜,第4日同第2日一樣
Step 4: 冷凍收毛孔,暫時未見成效,但至少覺得涼浸浸好舒服~

大宅

多謝各位回應, 我諗我會買水貨N2000
對自己的心誠實!

複式洋房

引用:Quote:Agnes-2011915+發表於+14-3-17+14:07

請問點解要用厚綿?

首頁

尾頁

跳至