美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

[[18/5/2014更新]]

由於太多JM問, 所以我一次過係度解答..

問題1:點解上SKINSTORE搵五到我果SET Clarisonic PLUS Blue Moon Value Set (藍色) ?!

答:應該都係賣哂, 因為e套係特別版優惠set, 五係一年365日都會有, 賣哂佢就會轉第2款特別版優惠set, 不過各位jm五洗怕, 我搵個另一個plus 特別版優惠set.
Clarisonic PLUS Joy Value Set (桃紅色): http://www.skinstore.com/p-22026 ... -joy-value-set.aspx
五同既地方就係桃紅色得一個洗面頭, 又冇左支body磨沙, 但係同藍色果set同價, 感覺上貴左, 不過都平過係香港買plus, 因為佢都有包左手柄, 香港手柄要另外買既. 加上佢係桃紅色, 香港未出.

問題2:用邊間美國代購?!

答:其實我都係有朋友係美國, 佢代我買既, 所以有關代購既問題我都五係太清楚, 不過各位jm可以睇下樓下, 有jm留言已經購買成功.

問題3:點解冇減價/點解五係減USD50既?!

答:其實SKINSTORE期期做既優惠都五到, 最近果優惠就做到15/5/2014, 15% OFF.
雖然我五知SKINSTORE幾時會做優惠, 但係我可以話比各位JM聽幾時會係最抵.

A.) 滿USD200減USD50, 滿USD100減USD20
B.) 20% OFF ~ 25% OFF

以上已經係我見過最抵既優惠, 25%OFF五係時時都有, 一年都應該得一次, 我見20%OFF會比較多.
各位JM見平就好買啦, 等下等下佢會冇優惠><

大家五好以為加左入購物車佢就會自己做優惠, SKINSTORE係要自己打CODE先會減價, 個優惠會係SKINSTORE個網頁上方見到, 要禁入個優惠, 先會有CODE NO.出現.

希望解決到各位JM既問題啦

=======================================================

我係美國Skinstore訂, 甘岩Skinstore做緊USD200減USD50, 都係USD175, 仲平過20%OFF, 我仲要係買Clarisonic PLUS Blue Moon Value Set, 有埋手柄五洗再加錢買, 好抵

另有一部MIA 2係順便幫朋友買既, Skinstore本身有送sampler

禁止訪問

回覆:yuaileen 的帖子

大宅

烏師奶 發表於 14-3-5 09:24
但係唔係冇保養
你有Skinstore單, 連卡佛會照當香港行貨甘保, 所以五怕等既, 美國買平好多, 仲有得簡特別版

禁止訪問

伯爵府

大宅

烏師奶 發表於 14-3-5 10:16
咁好??
間野就係叫skinstore?

係, 你上網打skinstore就有, 不過宜家 好似係做20%off, 我買果set折左就USD180.

但係最大問題係skinstore係五會直接運過黎HK既, 因為HK有代理, 所以你可能都搵代購幫手, 最好就有親戚係果面, 五洗比人食水

不過我都問過幾間代購, 好多間連運費都要HKD2000UP, 我搵到朋友幫我就HKD1700, 減反匯率同手續費, 運費都係2百幾蚊, 好抵

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

真係架?

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:終於到左啦..,Clarisonic!!!

How much for Mia 2?

shan6233  你上網睇。係買既搵我一齊買。我都買  發表於 14-5-6 16:06

大宅

LoveDingdong 發表於 14-3-5 22:23
真係架?
你意思係咩?! 我部clarisonic係真嫁.

大宅

LoveDingdong 發表於 14-3-5 22:25
How much for Mia 2?

mia 2同香港個價就差五多, 好就好在有得簡色

男爵府

引用:Quote:LoveDingdong+發表於+14-3-5+22:23+

原帖由 yuaileen 於 14-03-06 發表
你意思係咩?! 我部clarisonic係真嫁.
您問左可以拎番香港clarisonic shop repair? How much for mia 2?

大宅

LoveDingdong 發表於 14-3-6 10:25
您問左可以拎番香港clarisonic shop repair? How much for mia 2?
Clarisonic FB有講 "購自授權銷售商的Clarisonic 正貨產品均享有全球免費保養"
而且我有skinstore既單, mia2平五到幾多, 如果你五係要特別色特別款我都會建議你係香港買, 我買連運費, 匯率, 手續費就$1280

男爵府

引用:Quote:LoveDingdong+發表於+14-3-6+10:25+

Clarisonic FB有講 "購自授權銷售商的Clarisonic 正貨產品均享有全球免費保養"
而且我有skinstore既單, mia ...
點先算授權?

大宅

LoveDingdong 發表於 14-3-6 10:50
點先算授權?
我五知點分, 但係SKINSTORE係美國好出名既網上銷售美容平台, 有好多牌子佢都有SELL既, 五係得CLARISONIC, 而SKINSTORE買既一定係真, 五似得EBAY, 果D就未必有保障.
如果你五放心可以親身去連卡佛問, 不過MIA2真係五差得多, 而且你又甘怕出問題, 不如你親身去連卡佛專櫃買仲好啦, 佢地既服務態度好好嫁

不過我見PLUS香港同SKINSTORE個價差太遠先去SKINSTORE買.

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

男爵府

引用:Quote:LoveDingdong+發表於+14-3-6+10:50+

我五知點分, 但係SKINSTORE係美國好出名既網上銷售美容平台, 有好多牌子佢都有SELL既, 五係得CLARISONIC, ...
Many thanks

大宅

回覆:終於到左啦..,Clarisonic!!!

我3年前经skinstore訂左部plus, 但用左半年多啲就壞左,charge唔到電,但又無保養,好慘

大宅

imokifurhapi 發表於 14-3-8 00:49
我3年前经skinstore訂左部plus, 但用左半年多啲就壞左,charge唔到電,但又無保養,好慘

...
你可以拎單去連卡佛, 有保養

男爵府

我想問你張單有無寫Clarisonic PLUS Blue Moon Value Set 幾重呢
我都搵緊代購訂呢set
而家又做緊200減50

首頁
12345...6

尾頁

跳至