自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我今日去屯門市中心~~做緊東亞信用咭做推廣~~送電風扇:-P
以為有好野送呀.即時交証明文件就有,登記後满心歡喜...
等老公同我砌好把風扇試用o拉~~
點之....開始...開1度時唔着,要2 度先可以啟動,
用唔到15分鐘就有陣臭胶味風扇摩打重熱到不得了(我已開了冷氣機o拉) 好彩係試用了,如果我今晚睡時用了...火燭都有份呢
你話我傷唔傷心呀~~~:-( 我老公再拆番入箱時....發現風扇底部很污糟(部機係座地直立的)有用過的痕跡
我明天會去換個部~~唔知換唔換到呢:-(

[ 本文章最後由 candyfung 於 07-7-24 21:45 編輯 ]

伯爵府

魅力王子

really? it use before?

複式洋房

原文章由 shah 於 07-7-24 21:45 發表
really? it use before?

係呀~~個盤底部好污糟呀...個箱有開過再封胶紙的痕跡.我住元朗區,車費&時間都浪費了!!!!都係自己貪心之過~~~

別墅

又係東亞?我上個月都係在屯門市廣場個度申請咗,明明我睇果部係royola,但見佢比哂d大陸雜嘜牌人,咁我填完表咪問佢攞,點知佢真係比部cheap野我,我咪醒佢囉...佢即刻拉我去第二邊比返部royola我...?-(

原文章由 candyfung 於 07-7-24 21:51 發表

係呀~~個盤底部好污糟呀...個箱有開過再封胶紙的痕跡.我住元朗區,車費&時間都浪費了!!!!都係自己貪心之過~~~

cherry=.=   :-(

首頁

尾頁

跳至