自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

新學期想買個好似女王的教室裏的女同學紅色背囊比外甥女,因佢好喜歡.想問各位邊度會有得買呢?多謝

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 bombbomb 於 07-7-24 19:19 發表
新學期想買個好似女王的教室裏的女同學紅色背囊比外甥女,因佢好喜歡.想問各位邊度會有得買呢?多謝

之前有BK媽咪去日本旅行時買左. 我send email 去website問過, 佢地唔送貨去國外架, 所以無得買.

後來check到台灣有網站賣呢種日本書包. 你可以去yahoo search 日本書包, 就會有好多網址彈出黎, 你慢慢再睇啦. 不過都唔平架, 要過仟幾蚊港紙一個.

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

http://www.eslitebooks.com/Program/object/all_list.aspx?LIST_ID=1168409824264

這是在台灣的, 但佢地可送國外. 郵費你去佢個網Q&A睇睇.

這個不便宜啊! 2682台幣=5佰幾港幣

我好少去行街,唔知香港有冇得賣.

民房

香港 d 日本百貨公司 ( eg sogo ) 冇嗎?
我細個時,我亞姨都在大丸買過一個比我,其實裝得好少野,香港小學生未必合用。
價錢方面,我在日本的一間小童用品連鎖店見有好多 "級數" 的,貴的要 3 萬幾 yen,平的都差唔多 1 萬 yen,我估應該有 d 平 d 既,不過當日唔見。

大宅

原文章由 nn010 於 07-7-24 19:56 發表
http://www.eslitebooks.com/Program/object/all_list.aspx?LIST_ID=1168409824264

這是在台灣的, 但佢地可送國外. 郵費你去佢個網Q&A睇睇.

這個不便宜啊! 2682台幣=5佰幾港幣

我好少去行街,唔知香港有 ...

唔該各位,我check過 呢個web連運費要成$700幾呀,check

首頁

尾頁

跳至