爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:xopinkpink 發表於 14-3-23 08:29 我

原帖由 pud 於 14-07-29 發表
請問CHING裝GATEMAN F100 連安裝幾錢, 邊度買? THX!
裝咗兩年喇,喺旺角好似係PLC(唔敢肯定),當時可能貨尾,所以免安裝費,特價好似3680(太耐唔記得),之前用過first plus,又係指紋加密碼同遙控,要4680加安裝780,不過有個齒輪爛咗(我拆開睇過),代理話停產冇得買零件,焗換,不過yale有隻同F100一樣,但多個鎖匙位,要6000,好似穩陣啲,我隻F100個鎖餅冇右下圖嗰隻咁靚,係普通門鎖款。

男爵府

回覆:裝左新款 Samsung 電子鎖 (SHS-P718)

可以睇呢度 http://m.xuite.net/blog/chwuk0109/blog/33875569

珍珠宮

回覆:hchan852 的帖子

可否pm我師傅資料?

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

可否pm我師傅資料?

民房

回覆 hchan852 的帖子

可否pm師父資料,謝謝!

伯爵府

回覆:裝左新款 Samsung 電子鎖 (SHS-P718)

p910 隻色仲正,襯哂啡色門,又平好多,功能100%一樣。

p718 同p910 並冇水貨行貨之分,p718係plc代理,samsung的出口貨,唔係Samsung保養。

超級版主

超級版主

版面充斥pm留言,違反基本版規第一條:不停在版面留下私人傳訊(PM)、電郵索取資料的沒有可讀性的內容 。

現關閉本帖

首頁

尾頁

跳至