跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Hello各位mami,

我囝囝一直都是食開明治大仔奶粉,但包裝上寫明只for 36月, 請問妳地有冇轉其他for3歲以上的奶粉,還是繼續飲
頭腦相當靈活(轉數快),有大將風範,領悟力相當高,做任何事愛親力親為,屬機會主義者,懂得精打細算,但愛面子(敏感於別人怎樣看自己),有責任心,欠表達力及創意,要學習培養探求精神(因欠疑心)、耐性及愛心。

珍珠宮

原文章由 maggie1003 於 07-7-20 11:30 發表
Hello各位mami,

我囝囝一直都是食開明治大仔奶粉,但包裝上寫明只for 36月, 請問妳地有冇轉其他for3歲以上的奶粉,還是繼續飲

Re-on said 可以 drink 到 5 years old ga, 我會繼續比 my son 飲, 因佢 day day 有 ng ng

大宅

原文章由 professor 於 07-7-20 15:33 發表

Re-on said 可以 drink 到 5 years old ga, 我會繼續比 my son 飲, 因佢 day day 有 ng ng

我冇think過同佢轉喎...instead...我連妹妹唔like個d奶粉都比埋佢飲...唔好sai嗎..right?

別墅

我返而在考慮要唔要幫亞仔戒奶

原文章由 Dr.Mickey 於 07-7-25 13:04 發表

我冇think過同佢轉喎...instead...我連妹妹唔like個d奶粉都比埋佢飲...唔好sai嗎..right?

大宅

原文章由 dianachau 於 07-7-25 15:23 發表

戒奶 .........I haven't thought abt it... as I also like to drink milk very much...

珍珠宮

原文章由 Dr.Mickey 於 07-7-25 13:04 發表

你好醒 wor, c 野

珍珠宮

原文章由 dianachau 於 07-7-25 15:23 發表

my 兒科 said we can treat milk as a 飲品 to our kids but cannot treat is as a 正餐 wor

首頁

尾頁

跳至