自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

男爵府

真係好假..

大宅

唔知點講呢....
總係覺得佢怪怪..
個胸估之然好假....
仲有d化妝,衣著,氣質呢.......
佢開個blog黎做咩呢?
唔通搵客仔?

[ 本文章最後由 ~~kitty~~ 於 07-7-18 14:58 編輯 ]

大宅

佢係咩水來架? 我好背添... 不過睇完都覺好假喎.

大宅

(呢個咪COCO囉,處長隻雞雞呀>O<)

CoCo爆處長擲萬元帶出街 (星島) 07月 11日 星期三 06:30AM (綜合報道)

星島日報
廣播處
朱培慶
涉桃色醜聞,宣告提早退休,事件中的艷女郎CoCo接受《東周刊》專訪時大爆驚天內情,指朱處長與大馬主朋友同到銅鑼灣
一家私人會所消遣,平時斯文淡定的朱培慶,既猜枚、高歌、又看桌上脫衣艷舞,及後更自掏腰包,共豪擲萬元帶CoCo出街,她形容:「朱先生都未算特別鹹濕!」

艷女郎CoCo在今天出版的新一期《東周刊》中,大爆朱培慶與另一名男性友人到一間私人會所狂歡,而且光是處長一人的消費,就高達萬元,等於他兩天的人工,他自己付鈔,顯得相當豪氣,同時並非如先前報道,由他人代付四千元,這種消費模式,昨日在政經界惹起紛紛議論。

由於當晚在會所狂歡的情節,與處長通過港台
向外發表的聲明「一大班人吃飯」有很大的出入,曾代讀聲明的港台機構傳訊總監陳敏娟,昨則回應:「當日是代處長發表聲明,現時無補充,亦無(就周刊的報道)作進一步查證。」

年僅二十歲的CoCo,姓劉,英文名原是與鄭希怡
相同的Yumiko,由於外貌與女歌手李玟
相似,索性取用她的英文名CoCo行走江湖。說得一口流利廣東話的她,性感又健談,憶述上周四晚七時左右,接到媽媽生MiMi來電,應召去銅鑼灣伊利莎伯大廈六樓的MUSTKARA私人會所接客。

「我一入到房,見到兩男客已各自攬住兩女伴,聽講他們由下午五點已到來。朱先生一見到我就好開心,企起身拖我埋位坐,冷落原本左擁右抱的兩個女仔改同我玩。」

略帶酒意的朱培慶一把擁她入懷,二人以普通話夾廣東話聊天,CoCo指朱培慶的普通話當真普通,一張嘴只不斷讚她漂亮,雙手按住胸部不放,「不過朱先生都未算特別鹹濕

[ 本文章最後由 ~~kitty~~ 於 07-7-18 15:11 編輯 ]

男爵府

醒目開學勳章

定係佢自戀, 鍾意影完d相通街post??

原文章由 ~~kitty~~ 於 07-7-18 14:57 發表
唔知點講呢....
總係覺得佢怪怪..
個胸估之然好假....
仲有d化妝,衣著,氣質呢.......
佢開個blog黎做咩呢?
唔通搵客仔?

侯爵府

幾大都冇用啦,個樣衰到咁,大把小姐個樣靚過佢多多聲啦,
cheap到死:tongue:

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

博上鏡

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 eunice23 於 07-7-18 15:10 發表

慘得過阿朱生鍾意

大宅

佢話佢仲慘過朱生先頂癮~

伯爵府

畀面勳章

:tongue: :tongue: :tongue:

侯爵府

原文章由 RAA 於 07-7-18 15:37 發表

慘得過阿朱生鍾意

真係唔明點解,個晚真係飲到咁大??

伯爵府

魅力王子

原文章由 eunice23 於 07-7-18 15:45 發表

真係唔明點解,個晚真係飲到咁大??

大宅

好媽媽勳章

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 eunice23 於 07-7-18 03:10 PM 發表

agree :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

男爵府

好媽媽勳章

:tongue: :tongue:

大宅

好假,大到好唔自然.....................:tongue:

侯爵府

畀面勳章

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: 睇完要洗眼

大宅

好媽媽勳章

佢廿歲咋
個樣似3十幾
佢做得呢行唔隆下點搵食
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

難忍中2累人大丫ma !!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

首頁

尾頁

跳至