自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有沒有媽咪06年第一天去書展,是不是好多人,我想明天去,唔該。

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

畀面勳章

原文章由 shirley73a 於 07-7-17 17:31 發表
我都係明日去, 你打算立d咩?? 我就主攻補充練習. 因為有8折or75折. 平過出面. 至於你話多唔多人, 我上年就冇去, 之前嗰年都有去. 都好多人架!! 不過又未至於行唔倒. 總之大家小心d啦!!

請問晚上去會唔會好多人 ?? 我打算晚上收工后同個女去.. Tks!!
:lol:

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

星期五晚 勁多人, 尤其是 剛放工果時.....

原文章由 dlh525 於 07-7-18 09:52 AM 發表

請問晚上去會唔會好多人 ?? 我打算晚上收工后同個女去.. Tks!!
:lol:

「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

禁星期六朝早會唔會好D呢?
我都諗緊幾時去好﹐好唔好特登平日放假去行。

原文章由 貓大姐 於 07-7-18 11:05 發表
星期五晚 勁多人, 尤其是 剛放工果時.....

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

原文章由 winniecws 於 07-7-18 11:15 發表

我都好想去,but一個湊住兩個...無得去

版主

自從有一年, 星期五一放工就去, 野都唔食, 去到條人龍去到夏蕙酒店, 搞到我走都走唔切.....

之後, 每年都係星期六一早去, 冇禁多人

不過, 今年 早場 $10, 又可能會多返D人架, 點都好, 我都係 星期六去

原文章由 winniecws 於 07-7-18 11:15 AM 發表

水晶宮

不過 Harry Potter 星期六出書呀
小心仲多人喎

版主

O下, 唔係卦..... 禁我地咪要改變 策略

原文章由 thunder_bunny 於 07-7-18 03:14 PM 發表
不過 Harry Potter 星期六出書呀
小心仲多人喎

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

今日早上都好多人, 不過真係比去年的安排好好多. 買入場門票好快就可以入到場.
原文章由 貓大姐 於 07-7-18 17:16 發表
O下, 唔係卦..... 禁我地咪要改變 策略
綽盈媽咪 ;-)

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

星期日一早去會唔會冇咁多人呢?

別墅

今早去完半個兒童館,所有書都貴咗.打折后都不太便宜.但勝在夠多種類.

子爵府

我今日中午去書展,仲聽0左范徐麗泰講故事

如果只係想買兒童書,係會展中心正門的左側設有特別通道,直達兒童天地展覽廳5。買入場券都係果度,唔使排長龍。

我今日去到,遠遠見到正門左側有個大大牌,寫住兒童天地購票及入場,但中間隔住好多鐵馬行唔到,於是問個保安“兒童天地”是否係果邊購買入場券?點知個保安係都叫我係正門右手邊跟大隊排 ,上到購票大廳,見到人山人海,打晒蛇餅,嚇得我掉頭走。落樓后又去正門左邊睇睇,先見到果邊都有售票,仲唔使排隊即刻買到。

兒童天地都多人,但唔係好逼,大部分圖書都有8折,有$10/本,好多人搶

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我想問下做到幾時呀?
因我老公星期一至六都要番2份工,星期日唔知重有冇?

伯爵府

畀面勳章

18 Jul - 24 Jul

原文章由 kawai928 於 07-7-18 23:43 發表
我想問下做到幾時呀?
因我老公星期一至六都要番2份工,星期日唔知重有冇?

大宅

when you brought ticket at 係會展中心正門的左側設有特別通道, how much you paid for the entry fee HKD10.00 or
HKD25.00 ?

原文章由 星仔媽媽 於 07-7-18 23:43 發表
我今日中午去書展,仲聽0左范徐麗泰講故事

如果只係想買兒童書,係會展中心正門的左側設有特別通道,直達兒童天地展覽廳5。買入場券都係果度,唔使排長龍。

我今日去到,遠遠見到正門左側有個大大牌, ...
url=http://www.youngnutrition.net][/url

子爵府

原文章由 豬大媽 於 07-7-19 00:18 發表
when you brought ticket at 係會展中心正門的左側設有特別通道, how much you paid for the entry fee HKD10.00 or
HKD25.00 ?

票價係相同既

上午進場票: 港幣$10 (下午1時前進場適用,不設離場時限,可逗留至閉館,門票只限即場發售,成人及小童同價)
成人票 : 港幣$25
小童票 :港幣$10 (適用於小學生/身高1.22米或以下小童)
- 展覽會於每日關閉前45分鐘停止售票及進場
- 3歲或以下小童及65歲或以上長者免費進場

男爵府

我識人可以免費入場,仲有贈品,
你地都想免費入場就pm啦!

子爵府

原文章由 文里文靜 於 07-7-19 03:02 發表
我識人可以免費入場,仲有贈品,
你地都想免費入場就pm啦!

check pm
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

大宅

pls check pm

首頁

尾頁

跳至