使用意見

跳至

首頁

尾頁

別墅

以前用"觀看帳號"可以check返自己發表過的內容, 現在不見了, 很不方便!!!!!
現在怎樣尋回自己所send 的內容呀,唔係要去返個topic 度慢慢
chau下話!

別墅

找到啦!, click自己的名稱 instead of "觀看帳號".

原文章由 odelia_ho 於 07-7-5 09:59 發表
以前用"觀看帳號"可以check返自己發表過的內容, 現在不見了, 很不方便!!!!!
現在怎樣尋回自己所send 的內容呀,唔係要去返個topic 度慢慢
chau下話!

大宅

畀面勳章

agree~~~
pls tell us how to find~~~

別墅

Hi crabqueenie,

只要你在web的頂部click "Hello xxxx" (你的login name), 入到去會在畫面中間位置有 "我的主題及回覆" click 入便可.

原文章由 crabqueenie 於 07-7-5 14:49 發表
agree~~~
pls tell us how to find~~~

子爵府

原文章由 odelia_ho 於 07-7-5 17:04 發表
Hi crabqueenie,

只要你在web的頂部click "Hello xxxx" (你的login name), 入到去會在畫面中間位置有 "我的主題及回覆" click 入便可.

得最新果5個咋!
人哋果D係咪完全CHECK吾到呢?

大宅

But it shows only a box with "Topic" can't even tell what topic it was, all list with Topic only!! Help!!

原文章由 wife 於 07-7-5 17:43 發表

得最新果5個咋!
人哋果D係咪完全CHECK吾到呢?

別墅

當你click入看到那個TOPIC TOPIC .......的畫面的時候,
畫面中央有個"我的主題及回覆"那個就是有自己發表的內容.

原文章由 hjm 於 07-7-5 18:18 發表
But it shows only a box with "Topic" can't even tell what topic it was, all list with Topic only!! Help!!

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

原文章由 hjm 於 07-7-5 18:18 發表

用以下 o既 link 就可以 list 晒你 d 回覆

http://discuz.baby-kingdom.com/my.php?item=posts&page=1

再 click 右手面 的 '我的主題', 又可以揾返你開的 topic..........

禁止訪問

別墅

舊topic應該已被產走, 可以聯絡BK, 睇

禁止訪問

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

原文章由 盈盈262 於 07-7-8 21:20 發表
http://discuz.baby-kingdom.com/my.php?item=posts&page=1

我想知點樣係主頁度找我d回覆,ok嗎,thx

1) click "Hello userid" at the top of the window
2) click "我的主題及回覆"
3) Then click 我的主題 or 我的回覆

大宅

都係唔得, topic旁得"x" 符號

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至