跳至

首頁
34567...45

尾頁

禁止訪問

男爵府

原文章由 mayymlam 於 07-7-18 09:53 發表
good morning ar....

今早有C、CHERRIE同FANNY喎

算人多的早上

係呀! 今早多d人.
早呀~
[size=xx-small]彰彰221出世,最鍾意食呀,食呀~[size=xx-small]安安1216出世,都好鍾意食食~

子爵府

新bk有點難搞, 不過都好, 新的在前又出現了.
早呀~
I support autism acceptance!

子爵府

joys, wendy,
你地個肚點呀~:-P wendy你幾時放產假? joys你4/8開始放嗎? 前2定前4呀? 咁早既?
我琴晚以為我生得喇, 一邊肚痛到不得了, 摸下仲硬bonbon, 食食下飯立刻要去床度攤呀, 幾鬼驚~ 先30週多d咋...

子爵府

sherri,

之前我記得你介紹過生果療法, 不過我又唔記得呀!
可否再 post 多一次呀!

子爵府

BK Milk勳章

JOYCE:

係D咩4廚最頂有個回應架~用呢個就唔會QUOTE埋人地個咩4廚架LA
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

大宅

All,

Any plan to go to book fair ar.....

子爵府

BK Milk勳章

SHERRI、JOYCE:

新BK最唔好係REPLY要OVER10個字元位先出到,打“早呀”2個字出唔到POST:tongue:
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

男爵府

牛年勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 joys 於 07-7-18 10:20 發表
Good morning!

係咪去哂旅行, 真係好靜bor!
或是新bk, 不好用呢?

Ki Ki,

中環lunch點呀? 我會返到8月3日呀!

係啊, 其實我上星期去咗北海道,
星期一先arm arm返咋

大宅

我今個星期, 死吓死吓, 腸胃炎呀, 今個星期返得1/2日工, 而家好d啦, 聽日一定會返工, 如果唔係比人炒都似~

Fanny - 係咪好好玩呀?? :mrgreen: 買咗好多嘢呢??!!
原文章由 wouldbe 於 07-7-18 12:37 發表

大宅

I really want to go but afraid of many ppl. especially during night time!! :time:

原文章由 kcPooh 於 07-7-18 11:16 發表
All,

Any plan to go to book fair ar.....

男爵府

原文章由 wouldbe 於 07-7-18 12:37 發表

fanny,

有相睇未呀! 我 bh度未見呀!
[size=xx-small]彰彰221出世,最鍾意食呀,食呀~[size=xx-small]安安1216出世,都好鍾意食食~

男爵府

原文章由 meowmeow 於 07-7-18 16:45 發表
我今個星期, 死吓死吓, 腸胃炎呀, 今個星期返得1/2日工, 而家好d啦, 聽日一定會返工, 如果唔係比人炒都似~

cat,

take care 啊! 我自己都好似比以前容易病~ 真的老了

大宅

Hiya Chris,

講老你就實唔及我! 我覺得我d記憶力認真唔掂. 唸緊要食d咩supplement..
原文章由 CJBaby 於 07-7-18 17:05 發表

cat,

take care 啊! 我自己都好似比以前容易病~ 真的老了

大宅

Sasa,

記得提我欠你 本日本之旅書..

子爵府

oh, no special la...
when runny nose onset, no cough, no fever, take fruit after/before every meal. make sure got plenty of high vit c fruit eg. kiwi, orange, pineapple... fruit juice in between meals are good too. then the symptoms will sometimes vanish very fast. once got cough, stop fruit.
why ask? hannah sick?
原文章由 misslee 於 07-7-18 11:10 發表
sherri,

之前我記得你介紹過生果療法, 不過我又唔記得呀!
可否再 post 多一次呀!

別墅

good morning everybody

別墅

fanny,

北海道靚唔靘呀? 快d post相出黎睇下啦! 我地打算出年先去呀:lol

katie & cat,

書展我都想去呀, 諗緊聽日下午請假去呀!

cat,

take care!! 你個肚成日都玩你既 , 今次有冇食錯野呀?

chris,

你都算年紀大 , 講大應該係我第二喎!! 你湊住2件, 精神體力梗係比我地用得多d架啦, 補充番d Vitamin C啦, 好d架!

sherri, wendy, joyce,

你地就生啦, 有冇之前第1胎咁緊張呀? 個b依家有幾重呀?

子爵府

GOOD MORNING!!

子爵府

Sherri,

是一有咳就所有生果都唔食得, 還是咳唔食得橙和提子呀?
其實之前藍藍已試過幾次, 今次是她的同學仔病,
我想向她分享, 不過只是一知半解, 所以就問清楚囉!
原文章由 Jolly 於 07-7-18 21:12 發表
oh, no special la...
when runny nose onset, no cough, no fever, take fruit after/before every meal. make sure got plenty of high vit c fruit eg. kiwi, orange, pineapple... fruit juice i ...

首頁
34567...45

尾頁

跳至