母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

我衰到連upload相個function 都搵唔到:-(

原文章由 yanlongma 於 07-7-4 17:09 發表
teresa,
唔係喎!我再upload過張相,就唔會變哂形啦!
兒女是耶和華所賜的產業;所懷的胎是他所給的賞賜。詩 127:3教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。箴 22:6

洋房

又有新野, 等我都報到先.
我都要回報o下d近況. 我地決定請工人lu. 原來香港區請個鐘點真係好難, 我地都唔再搵lu. 因為都唔知幾時有. 唉.
不過決定o左請工人都唔係話容易. 我地搵o左成個禮拜都未有著落, 唔係比人請o左, 就係唔arm心水.
唉, 真係希望搵到個幚得手o家啦. 最遲真係要7月內搵到. 如果唔係小b 出世工人先到就大bo....

大宅

今晚終於搞掂左:tongue:

原文章由 Ballballmami 於 07-7-4 21:38 發表
我衰到連upload相個function 都搵唔到:-(
兒女是耶和華所賜的產業;所懷的胎是他所給的賞賜。詩 127:3教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。箴 22:6

大宅

我都報到先
我囝囝呢排好唔掂呀!佢玩半夜醒呀!其實之前晚晚已經半夜醒幾次,要喊住扭我抱或食奶,但呢幾排係直頭成個人醒晒要落床,我唔俾佢出房落床,佢就在我地張床果度四圍撲好似打筋斗咁,撲足一個鐘,到撲到倦就扭食奶,個幾鐘頭先訓返,真係想死!:tongue: :tongue: :-( :-(

別墅

各位好!! 我是一位稀客 ...e....我昨晚打d嘢去o左邊
又要再打:-( :-(

大宅

姊妹們~~大家還在努力嗎?^_^
我家袁生已經戒奶粉~真係可喜可賀~wakakaka
可惡呀!!憎死bk!!!!

子爵府

ballball

係咪條片太大呢? 你而家用what size?

子爵府

yuenlong

按下面個回應就好o的用回覆就可能打好多版都出唔晒. 真係姪住姪住咁.

大宅

好媽媽勳章

早晨~
viola,
你係介咗人奶定完全唔食奶呀,袁小b未夠歲bor

原文章由 viola_siuba 於 07-7-5 00:24 發表
~~ pet : chili ~~★2寶 blog★

大宅

係唔係袁生巳經全人奶....

大宅

原文章由 celiacat 於 07-7-4 23:27 發表
我都報到先
我囝囝呢排好唔掂呀!佢玩半夜醒呀!其實之前晚晚已經半夜醒幾次,要喊住扭我抱或食奶,但呢幾排係直頭成個人醒晒要落床,我唔俾佢出房落床,佢就在我地張床果度四圍撲好似打筋斗咁,撲足一個鐘,到撲到倦就 ...

my bb also like this..
半夜起身, 啜住再訓,唔俾佢啜就喊...
就算訓左都要我要面向住佢....:tongue:

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我都是一位稀客 , 囡囡 9 個月啦 ! 而家奶量跌左好多 , 得番高峰時 50 % 咋 ! 得個 500 - 600 ml , 但自己衰先 , skip 左
lunch 個餐唔泵 !!!!

奶媽 ............ 大家加油呀 !!!!

原文章由 dora830 於 07-7-4 23:38 發表
各位好!! 我是一位稀客 ...e....我昨晚打d嘢去o左邊

大宅

viola_siuba,
喂, 好耐冇見喎. 恭喜晒喎!

講開又講, 星期一母乳茶聚有冇媽咪會去?

原文章由 viola_siuba 於 07-7-5 00:24 發表

大宅

咪又係中碼, 都中碼左好多個月啦. 唔通佢pat pat 細左?
本黎面對面揹法係最舒服麻, 我可以兩手fing fing 麻..

原文章由 wawa 於 07-7-5 09:31 發表
ballball

係咪條片太大呢? 你而家用what size?

大宅

歡迎, 係咁嫁啦, 新版面真係又唔user friendly 又討厭

原文章由 dora830 於 07-7-4 23:38 發表

大宅

咁痴纏 有d擔心添...好在放在懿懿喺隔離房...

原文章由 teresa1208 於 07-7-5 11:20 發表

my bb also like this..
半夜起身, 啜住再訓,唔俾佢啜就喊...
就算訓左都要我要面向住佢....:tongue:

大宅

大家努力啦, 唔好俾佢.... 咁快停!

原文章由 chickenwing2006 於 07-7-5 15:11 發表
我都是一位稀客 , 囡囡 9 個月啦 ! 而家奶量跌左好多 , 得番高峰時 50 % 咋 ! 得個 500 - 600 ml , 但自己衰先 , skip 左

奶媽 ............ ...

大宅

我都係學習中...
bk 真係:-|

大宅

原文章由 chickenwing2006 於 07-7-5 15:11 發表

奶媽 ............ ...

BB開始食其他野就會好好多...
放鬆D 呢!!!
都有十幾oz 一日,都好好架

大宅

我冇格離房俾aiden,
62.99 成日唔舒服...

不過我都覺得bb 變左隻樹熊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊